Dziękuje panowie za wyrozumiałość. Nadal mi ciężko to ustawić ten menagament
. Używacie w ogóle tego? To chodzi o to że np. przykładowo ustawiam że przegrywam to automatycznie komputer moimi zawodnikami robi ślizgi tak?;>
Szkoda że PES posiada takie właśnie wady jak Faule, Kartki ciągle żółte, brakuje mi trochę takiej zręczności jak na PS2. Ale do rzeczy
Szkoda że po prostu nie można z patchować PES na Xboxa. Trzeba po prostu z tym żyć.
A Master Legue, też lubimy sobie pograć we dwóch. Ogólnie Wyedytowaliśmy sobie jakąś drużynę PES, zadowników tam zostawiliśmy. Ze wstępu mieliśmy w Master legue mnóstwo kasy i od razu najlepszych trenerów. Trochę się tam w tym nie łapię, bo nawet develope nie mogę znaleźć
.
Czy wam też się tak ciężko kiwać kursorem (w moim przypadku analogiem). U mnie gra opiera się teraz na strategii zero praktycznie kiwek tylko podawania. Rzadko kiedy zwód zrobię bo i tak piłkę mi zabierają, nawet tym słynnym Messi (gram Argentyną, a znajomy Hiszpanią, zawsze tymi samymi drużynami).
Zauważyłem że strzelenie z daleka jest naprawdę bardzo ciężkie. Grałem ostatnio 4H non stop i dużo strzałów oddałem z daleka i tylko jedna bramka wpadła. Chyba że coś się zmieniło w trybie strzelania.
Ogólnie wiem że zgrzeszyłem... ale z ciekawości uruchomiłem Fife 2011 na Xbox'a, jestem zdania że to jest typowa gra dla dzieci, zero realistyczności, w ogóle granie tam jest banalne... nie grając nigdy w fife bramki mi się sypały. Komentarze polskie makabra... włączają się jak coś się stanie. Przykładowo zrobię ślizg coś mówi, nagle przerywa mu się głos i "CO ZA PIĘKNY STRZAŁ"... Porażka...
Nie wiem właśnie dlaczego takie zszarpane ma opinie ten PES 2011. Pewnie dlatego że jest po prostu ciężki i nie ma takiej zręczności, świeżości. W sumie taka zręczność by się przydała, chodź kapkę
.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
.