Dział Ogólny > Archiwum Karier
Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie
Lewy23:
Mosesa i Grenier to młodzi, perspektywistyczni gracze, na pewno przydadzą Ci sie :)
Kolejny zacięty remis :)
MasterCreati:
vs
nie łatwiej i szybciej ?
Super_Mario:
Kariera Genoą :o W końcu ktoś zaczął grać tym zasłużonym włoskim klubem.
To chyba najbardziej znienawidzony przeze mnie klub (pod względem meczy w PES 2011) w serie A. Ilekroć grałem karierę AS Bari, to z Genoą zawsze się mordowałem. Widzę, że już jakieś mecze masz za sobą i jakieś przymiarki transferowe :) Zaraz poczytam i jeszcze raz skomentuję.
PS: Powodzenia w karierze :)
[EDIT] Niesamowity mecz z Romą na Stadio Olimpico (jak ja też nienawidzę grać przeciwko Romie :D). Totti strzela hat-tricka, ale udało Wam się szybko doprowadzić do wyrównania. Całe szczęście, że Baptista nic nie strzelił, bo też jest groźny.
Mecz z Catanią trochę pechowy. Pierwsi strzelili gola i Genoa musiała gonić. Szkoda tego strzału w 89 minucie. 3 punkty były bardzo blisko. Mam nadzieję, że w następnych kolejkach będzie lepiej.
limax:
3Kolejka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGENOA CFC-BOLOGNA FC 0:0
OPISKolejny remis kiedy koniec serii?
3 remis w ciągu 3meczy.Mimo tego trzeba walczyć dalej bo gra jest bardzo dobra a akurat w tym meczu mieliśmy sporo pecha.Do 45minuty nie działo się nic nadzwyczajnego ale po 45min gdy nastąpiła zmiana Toni->Su Hyun Jun .Odrazu gra się ożywiła Hyun nawet strzelił w poprzeczke potem podawał Do Sculliego i on też zanotował poprzeczke.Po tych akcjach nastąpiła kontra Boloni ale Di Vaio przestrzelił w sytuacji sam na sam.Miejmy nadzieje ze kolejny mecz okaże się zwycięski.
SKŁAD
STATYSTYKI
Tabelka :)
Kolejny mecz Gramy z drużyną Brescia.
Super_Mario:
Kolejny remis. Szkoda, że tym razem bezbramkowy :( Mnie z Bologną zawsze się łatwiej grało. Tylko trzeba uważać, bo lubią strzelać z 25-35 metrów. Zawsze jakiś przypadkowy gol może wpaść. 3 punkty po 3 kolejkach nie jest tak źle :) Powodzenia w następnym meczu :)
Nawigacja
[#] Następna strona