Dział Ogólny > Archiwum Karier
Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie
Lewy23:
Estetycznie tak sobie, ale mogę powiedzieć, że ładnie opisujesz mecze :) Tylko przecinki stawiaj :)
Gratuluję remisu z Romą, to niełatwy przeciwnik :)
limax:
2Kolejka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
CALCIO CATANIA 2:2 GENOA CFC
STRZELCY BRAMEK
12"Barrientos (Ricchinti)
18" Sculli (Mesto)
25" Sculli (karny)
89"Capuano
OPISPechowy remis w końcówce
No i mamy 2 remis z rzędu.Bardzo pechowe spotkanie, najpierw Barrientos wyprowadza Catanie na prowadzenie po przepięknym ale chyba przypadkowym lobie na bramkarzu i mamy 1:0 .Genoa odrazu wzięła się za odrabianie strat i niezawodny jak dotąd Sculli ,strzela swojego 3 gola w tym sezonie.7minut pózniej.Palacio faulowany jest w polu karnym do Karnego podchodzi Sculli strzał w środek i mamy 2:1 i 4 bramke Sculliego.Do końca 1 połowy można było tylko jeszcze zobaczyć kilka strzałów zza pola karnego Genoi.W 2 połowie ciąg dalszy przewagi Genoi nawet słupek Palladinio.Ale w 89 Capuano zdecydował się na strzał rozpaczy i piłka wylądowała w siatce i wynik na tablicy ukazuje 2:2.Do końca meczu nie udało się poprawić wyniku i 2 remis staje się faktem.
Za nami już dwa mecze a do siatki rywala nie trafia Toni ani Palacio.Miejmy nadzieje ze przyjście Koreańczyka zmobilizuje Toniego i obudzi się z niemocy strzeleckiej.
SKŁAD
STATYSTYKI
ZAWODNIK MECZU SCULLI
Kolejny mecz Gramy z drużyną z Boloni. Bologna Fc
2 nowych zawodników zasiliło Genoa CFC . Boczny 19letni Napastnik Moses za śmieszne pieniądze z Wigan za 600tys euro .
oraz Grenier 19letni boczny pomocnik z Lyonu za 1.8mln euro podpisał kontrakt na 4 lata.
MasterCreati:
mam kilka uwag :
- Logo Serie A, poszukaj jakiegoś bez tego białego tła :) np. to :
- Loga drużyn innych rozmiarów i znowu to tło :)
- Żółty napis, lepiej wybieraj ciemne kolory albo czarny chyba najlepszy. Jasne słabo widać.
limax:
Wielkie dzięki ja dopiero się uczę :) a może odniesiesz się do wyników transferów ;)?
Pawlo17:
No ładny opis meczu ;D Dobre transfery i życzę wygranych ;)
Nawigacja
[#] Następna strona