Dział Ogólny > Archiwum Karier
Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie
MasterCreati:
Na pewno bardzo ważne zwycięstwo, podoba mi się twoja kariera ze względu na realne wyniki.
Troszkę nie do końca estetycznie.
limax:
Staram się ciągle ulepszać nie zawsze idzie to na dobre . Tymczasem idę opykać Palermo :)
Lewy23:
Popracuj troszkę nad estetyką, ok? :)
Dawaj mniejszą czcionkę :)
Widzę, że nowy nabytek sprawdza się, w tabeli jesteś na 8 miejscu, jedno wyżej i puchary/
limax:
7Kolejka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PALERMO-GENOA CFC 2:3
STRZELCY BRAMEK
OPISSzczęśliwa Wygrana
Tak jak mi się wydawało Palermo nie takie złe, jak tabela pokazuje.Często właśnie z takimi klubami jest najciężej, ponieważ maja bardzo dużo ambicji.Przeważali w meczu ale i jak mogę mieć trochę szczęścia.1bramka padła, po bramce Bacinovicia strzelał Pastore a on wślizgiem, dobił piłkę do pustej bramki.Szybko odpowiedział Toni strzelając 1 gola, w sezonie.Po zmianie stron strasznie nieskuteczny Pastore strzela bramke a powinien, już z 3.W 60min zmieniła się taktyka Genoi na bok za słabego, Mosse wogle bez formy wchodzi Rudolf a za Veloso Huy Jun przesuwając do ataku.Formacja 4-2-4.Szybko taka ofensywna taktyka dała , dobre skutki Sculli po kontrze strzela na 2:2.W doliczonym czasie gry jeszcze Toni strzela na 3:2 i 3pkt wywożą gracze Genoi.W następnym , meczu Genoa gra na wyjezdzie rewanż pucharu Tim w 1 meczu wygrała 3:1 także i w rewanżu wystawi rezerwy.
SKŁADY
STATYSTYKI
Gracz meczu Luca Toni
TABELA
Kolejny mecz Gramy z drużyną Ipswich Town w Pucharze Tim
MasterCreati:
Ci strzelcy okropnie wyglądają ;/
Nawigacja