Dział Ogólny > Archiwum Karier
Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie
limax:
Nie wiem co z nimi zrobić.Dlamnie jest OK
Super_Mario:
Trochę mnie nie było i trochę się działo :)
Gratuluję zwycięstwa z Brescią. Toni ratuje Wam tyłek w ostatnich chwilach. Ładnie rozwaliliście Ipwich Town w Pucharze :) Porażka z Sampdorią to nie wstyd, sam wielokrotnie się z nimi męczyłem. Kolejne zwycięstwa z trudnymi rywalami (a zwłaszcza z Udinese). Przegrywaliście z Palermo, ale udało się Wam podnieść. Powodzenia w dalszych meczach :)
limax:
TIM CUP 1 RUNDA
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ipswich Town 1:0 Genoa Cfc
1mecz Genoa Cfc : Ipswich Town 3:1 Awans Genoa Cfc
STRZELCY BRAMEK
OPISSłaby mecz rezerw
Mecz rewanżowy w którym znowu wystąpili gracze rezerwowi poza Moses .Któremu chciałem dać szanse rozegrać się.Bo narazie w lidze zawodzi i w pucharze ,zrobił to samo.Tym samym na mecz z Chievo nie złapię się do pierwszej 11.Dobrze zaprezentował się młody Destro miał okazje na 2 gole nawet.Mecz pod kontrolą pod koniec jedna z nielicznych akcji gospodarzy Priskin strzela na 1:0 ,chcieli jeszcze strzelić na 2;0 ale nie mogli skonstruować akcji.
SKŁADY
STATYSTYKI
Faza Pucharowa
Kolejny mecz Gramy z drużyną Chievo Verona
Z zespołem żegna się Milanetto doświadczony 34letni zawodnik.Został sprzedany do Olympiakos Pireus który zapłacił 1.5mln euro
MasterCreati:
no i brawo jednak szkoda, że nie wybrałeś patcha z Serie B !
rezerwy nie zagrały jakoś wyjątkowo dobrze jednak awans się liczy
Super_Mario:
Zwycięska porażka z Ipswich Town :) Dobrze, że w pierwszym meczu wygraliście 3:1 :)
Bari oczywiście dostało w dupę od Interu... tradycja :D
PS: Spróbuj może zainstalować jakiś Patch (All in One) z Serie B - Fire Patch, PESVN. Jak dobrze widzę, grasz na Patchu Championship od Mastera. Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale może niektórym może przeszkadzać i będą Ci tutaj smęcić :D.
Nawigacja
[#] Następna strona