Dział Ogólny > Archiwum Karier

Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie

<< < (9/75) > >>

Super_Mario:
To zależy od Twojego kompa, jakiego masz Windowsa, jakie masz oprogramowanie.

U mnie niektóre Patche nie chcą chodzić i wywala mnie do Windowsa. Nie wiem czemu :( Choćby najnowszy MST Fire Patch 1.41 (przy transferach piłkarzy, np. przeniesienie Torresa do Chelsea - nie da się bo wywala). To samo miałem w najnowszym Champioship Patchu od Mastera, zaczynałem grać mecz towarzyski, pojawiało się zdjęcie stadionu i Winda. Nie wiem od czego to zależy :(

Ja bym polecił MST Fire Patch 1.33 (ma drugie ligi - Włoską, Niemiecką, Angielską i Hiszpańską) i ani razu mnie nie wywalił.

Też polecam PESVN Patch v 3.3 + update 3.3a. Też jest stabilny (przynajmniej u mnie), ale jest trudny. Jeśli jesteś dobrym graczem, to Ci polecam :) Też ma te najważniejsze drugie ligi. Wyszło update 3.3b niby pod to najnowsze DLC 7.0 ale wywala przy starcie gry zaraz po "Press any Button" :(

Także dobry jest RSC Patch 2011 od Lewego, tylko przy niektórych twarzach piłkarzy wywala. Można to ominąć w programie PES Editor 1.4 czy 1.5. Także dobra jest starsza wersja Championship Patcha od Mastera na której chyba grasz :)

Lewy23:
Życzę powodzenia z Lazio, mi się ciężko z nimi zawsze gra, nie wiem czemu.
Szkoda, że Milanetto odchodzi.
Ależ u Ciebie są zacięte mecze, z Palermo 3:2 na szczęście się udało :)

Przemek112:
Szkoda tej porażki ,ale ważne ,że awansowałeś do kolejnej rundy.Powodzenia.

Tak jak Mario napisał polecam Ci PESVN Patch v 3.3 + update 3.3a.Ja na nim gram i wszystko działa. :)

ekstraklasa:
Hehe z Angielską drużyną w pucharze Włoch :) Ten pes to jest... :D Prawdziwa dramaturgia w 7 kolejce, ważne ze wygrałeś ten mecz nawet i wynikiem 2:3 :) Toni mimo swojego wieku jest nadal w dobrej formie :)

limax:
wina patcha dziś będę próbował zamiast jego wbić serie b zobaczymy co z tego wyjdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej