Dział Ogólny > Archiwum Karier
Odp: Odp: Genoa Kariera by. Limax | Pytanie
ekstraklasa:
Mam dwa zastrzeżenia.
Wywiad - szkoda ze taki krótki.
Wygląd ogólny - Myślę, ze wyglądałoby to lepiej gdybyś to jakoś pogrubił,zmienił czy coś innego. Nagłówek według mnie powinień być większy i pogrubiony. Wywiad powinien być dłuższy tak jak wspomniałem wcześniej, i wyśrodkowany. Lepiej by to wyglądało. Jeszcze jedno to staraj się nie dawać zbyt dużych zdjęć bo to psuje efekt. Dawaj takie średnie ale szerokie a nie takie duże i długie w dół i w górę. Tak to OK :)
Milten4867:
Powodzenia. Transfery nieaktualne bo Toni w Juve gra no ale mniejsza z tym. W 1 poście jak klikniesz modyfikuj możesz zmieniać nazwę tematu tak aby było wiadomo co napisałeś w temacie. Taka porada ;)
limax:
1 KOLEJKA
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAS ROMA 3:3 GENOA CFC
3" Totti(Julio Baptista)
4"Sculli (Morretti)
7"Totti
10" Miguel Veloso
65"Totti
69" Sculli (Veloso)
OPIS
Pogoń za rywalem-Remis
Niestety ale w pierwszej kolejce nie udało sie wygrać podopiecznym Claudio Ranieriego . Ale mimo to pokazali się z dobrej strony. Kibice nie mogli narzekac na brak bramek. Juz w pierwszych minutach meczu gospodarze obieli prowadzenie po bramce Tottiego, po minucie wyrównał Sculli, po kolejnych 3 minutach gry piłkarze z Rzymu wychodzą na prowadzenie 2:1 po bramce Tottiego.Genoa nie załmała się dążyła do kolejnego wyrównania i odrazu się udało Miguel Veloso udeżył zza pola karnego i mamy 2:2.Do końca 1 połowy bylo jeszcze kilka sytuacji lecz bez bramki.W 65 minucie Totti Kompletuje hat tricka i pokazuje wspaniałą precyzje i skuteczność.Niespodziewanie Genoa znowu wyrównuje po 4 minutach Sculli po pięknym wyłożeniu Veloso trafia na 3:3.Do końca meczu bardziej przeważała Roma i Eduardo bronił jak na zawołanie.
Mimo remisu zawodnicy Genoi świętowali zdobycie 1pkt ponieważ przeciwnik był bardzo wymagający tym bardziej na swoim stadionie.
SKŁAD
STATYSTYKI
ZAWODNIK MECZU TOTTI
A na koniec Tabelka :)
Kolejny mecz Gramy z drużyną Catani.
Wiadomość z ostatniej chwili Genoa pozyskała z Ajaxu 19letniego Koreańczyka Suk Hyun Jun. Wysoki środkowy napastnik 191cm. Kupiony za 2.50mln Euro.Kontakt na 3lata
MasterCreati:
jak na pierwszy raz to ładnie opisany mecz :D hehe
Strzelców trochę nie ładnie dałeś, może spróbuj dać jeden pod drugim ?
Kiper69:
Dobry zawodnik. Ostatnio widziałem go w akcji przy okazji oglądania meczu Ajaxu. Gratuluje wyboru ;)
Nawigacja
[#] Następna strona