Dział Ogólny > Archiwum Karier
Racing Santander Zawieszenie Kariery!
limax:
coraz bardziej mnie zaskakujesz ! brawo lidera mamy ! ;)
Super_Mario:
Bardzo ładnie Wam idzie w tym sezonie. Od porażki z Deportivo w pierwszej kolejce jedziecie ze wszystkimi jak chcecie. Jeszcze Giovani załatwi Wam Mistrza :) To jeden z moich ulubionych graczy młodego pokolenia (od czasów FIFY 09) i często z nim grywam kariery. Ładnie rozwaliliście moją Barcelonę :D. Szkoda porażki z Valencią w Pucharze Króla.
Szkoda, że Real przegrał z Blaugraną i to jeszcze u siebie :(
ekstraklasa:
Dobrze,estetycznie opisane, i do tego zwycięstwa i lider jest :)
Pikachu:
7 Kolejka La Liga
Racing pojechał do Madrytu na ciężki mecz z Atletico. Ten mecz miał sprawdzić czy Racing naprawdę jest w formie i czy może wygrywać z najlepszymi. Piłkarze Racingu ruszyli z kopyta. W 4 minucie sytuację sam na sam wykorzystał Dos Santos. Cztery minuty później Dos Santos podał do Riviere a ten pewnie skierował piłkę do bramki. W 8 minucie Racing prowadził już 0:2. Kolejna bramka dla Racingu padła 4 minuty po ostatniej. Jej autorem był Munitis. W 12 minucie w Madrycie Atletico przegrywało 0:3. W 18 minucie w polu karnym został sfaulowany Dos Santos a karnego pewnie wykorzystał Munitis. W 31 minucie było 0:5 dla Racingu. Fenomenalnym strzałem popisał się Dos Santos. Pięć minut później Holtby podwyższył na 0:6 i nikt nie wiedział o co tutaj chodzi. Sześć goli w 36 minut. Takie rzeczy raz na 1000 meczy zdarzają się w profesjonalnym futbolu na najwyższym poziomie. W 79 minucie dobił Atletico Schurle strzelając siódmą bramkę dla Racingu w tym meczu. Był to totalny pogrom. Mecz, który miał być sprawdzianem okazał się spacerkiem. Racing pokazał swoją siłę i determinacje.
To co dzisiaj zobaczyliśmy to coś niebywałego. Dla nas jest to szczególny dzień. Te zwycięstwo będziemy świętowali do białego rana. A jutro pewnie oglądniemy pierwsze 36 minut meczu i pokażemy je kiedyś naszym wnukom. - Tak po meczu wypowiadali się kibice.
Składy
Bramka
Oceny i Statystyki z Meczu
Tabela
Kolejny mecz jaki czeka drużynę Racingu to rewanż w Copa del Rey z Valencią. Przypomnijmy, że pierwszy mecz zakończył się wygraną Valenci 2:1.
limax:
Omg ;D co to ma być kolego naprawde grasz na Top Player? Bo ja też ale na takim poziomie i słabszą drużyną nie wygrałem nigdy aż 7:0 :D i to aż 4gole w 36min :D brawo brawo po majstra kolego :)
Nawigacja
[#] Następna strona