Dział Ogólny > Archiwum Karier
Racing Santander Zawieszenie Kariery!
Lewy23:
Ja wiedziałem, że tak będzie - 2:0 i The Gunners bez szans. Ale ciekawi zawodnicy - Smolarek z Szachtara i Deco z AV :D
mojsesh:
No to pokazałeś dobrą piłkę w meczu z Arsenalem. Co do transferów to mnie zawsze w PES'ie dobijają jak gracze rodzą się na nowo... Mimo tego Deco to powinna być z niego gwiazda światowego formatu. Bardziej obawiał bym się Smolarka..
rudek9:
Deco 18? Smolarek 19? Jak to możliwe?
reddevil8911:
No nie dałeś szans kanonierom, bardzo dobry mecz.
Co do transferów to Ebi i Deco na pewno się przydadzą. A co do Ebiego to mam nadzieję, że jego 2 podejście do gry w barwach Racingu będzie lepsze od poprzedniego.
Pikachu:
16 Kolejka La Liga
Śmiało można powiedzieć, że Racing jest w formie. W 33 minucie Riviere wyprowadza gości na prowadzenie. Kolejna bramka padła w 61 minucie po strzale Bojana. Riviere wpisał się na liste strzelców po raz drugi w 74 minucie i było już 3:0. Honorową bramkę dla Elche strzelił Owen ustalając wynik meczu na 3:1 dla Racingu.
Składy
Bramki
Statystyki
Tabela
Kolejny mecz z Barcą w Copa del Rey.
Plebiscyt na Najlepszego Zawodnika w 2012 roku
Już wszystko jasne. Poznaliśmy najlepszego zawodnika w 2012 roku. Najlepszym zawodnikiem okazał się Maicon na którego oddano 422 głosy. Drugie miejsce zajął Pato z 269 głosami. Na trzecim miejscu bardzo miła niespodzianka, znalazł się na nim Riviere z 110 z głosami. Jest to naprawdę duże wyróżnienie za pracę jaką wykonał ten gracz.
Nawigacja
[#] Następna strona