Dział Ogólny > Archiwum Karier

Racing Santander Zawieszenie Kariery!

<< < (10/95) > >>

limax:
musisz mieć chłodną glowe bo ja mam taki gorąc ze wale wszystko sam na sam itd :P nie no super puchary do przodu liga kolejne 3 pkt super ;)

Pikachu:
9 Kolejka La Liga
W 9 kolejce La Liga Racing grał na wyjeździe z Realem Sociedad. Wszyscy zadawali sobie pytanie czy Racing utrzyma formę z ostatnich meczów.Piłkarze Racingu szybko otworzyli wynik jak to zwykli czynić bo już w 5 minucie. Munitis do Riviere i ten w sytuacji sam na sam pokonuję bramkarza. W 43 minucie padł drugi gol dla Racingu jednak Riviere był na spalonym. W 46 minucie wyrównał Sutil strzałem z rzutu wolnego i zrobiło się 1:1. W 54 minucie Racing objął prowadzenie bo trafieniu samobójczym. Później Racing mógł jeszcze strzelić gola lecz świetnie bronił Tono. Do końca meczu Racing kontrolował sytuację i wynik nie uległ zmianie.

Składy

Oceny i Statystyki z Meczu
Tabela

W następnym meczu Racing znów zagra na wyjeździe z Realem Sociedad tym razem będzie to Copa del Rey.

MasterCreati:
ciężki mecz musiał być, Sosiedad miało nawet przewagę jednak udało Ci się minimalnie wygrać :)

Pikachu:
Master posiadanie mam zawsze niskie. Przewagę mieli po moim pierwszym golu bo do przodu ruszyli jak oszołomy. Ale 9 celnych na 11  strzałów to mnie cieszy. Tylko bramkarz Sociedad miał farta :D.

limax:
osz ty wymiataczu kolejne 3pkt na trudym terenie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej