Dział Ogólny > Archiwum Karier

Racing Santander Zawieszenie Kariery!

<< < (93/95) > >>

piuk11:
bezdyskusyjni mistrzowie nowej generacji, nowi galacticos!

Super_Mario:
Co ja tu mogę powiedzieć... że byłem? :D

A tak na poważnie. Bardzo ciężka przeprawa z Celtą Vigo. Mieliście nad nimi minimalną przewagę i się udało ten jeden raz przepchnąć piłkę za plecy bramkarza. Bezcenne 3 punkty zostają u Was :) Ładny mecz z Fenerbahce i kolejne zwycięstwo w grupie. Gratuluję zwycięstwa nad Valencią. Nie dziwię się, że przegrali, skoro mają w składzie Croucha :D

Nederland:
Bez większych problemów wygrasz z Internacionalem, bo są dla ciebie zwyczajnie za słabi (jak wszyscy zresztą). Stawiam na co najmniej 2:0.

Lewy23:
Oooo, czekam na mecz z Internacionalem, lubię takie teamy z Ameryki Południowej, ciekawie się z nimi gra. Widzę, że trzymasz formę, oby tak do końca sezonu, na razie jesteś w połowie,

Pikachu:

Racing mecz zaczął od szybkich ataków na bramkę Internacionalu i szybko ustalił wynik meczu. W 2 minucie Dos Santos po rykoszecie zdobywa bramkę. Ekipa z Santander nie zwalniała tempa i w 18 minucie Holtby podwyższa na 2:0. Ostatni cios padł jeszcze w pierwszej połowie. Riviere dobił przeciwnika strzelając mu trzecią bramkę i ustalając wynik meczu. Racing zdobywa kolejne trofeum do kolekcji!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej