Dział Ogólny > Archiwum Karier

Racing Santander Zawieszenie Kariery!

<< < (13/95) > >>

Pikachu:
11 Kolejka La Liga
Mecz otworzył w 24 minucie Torrejon strzałem z woleja po zamieszaniu w polu karnym. Do przerwy wynik już nie uległ zmianie. W Drugiej połowie Racing grał słabo i nie potrafił strzelić gola. Mecz zakończył się wynikiem 1:0. Większość oczekiwała od Racingu pogromu w tym meczu jednak skromne 1:0 z pewnością też zadowoli kibiców.

Składy

Bramka

Oceny i Statystyki z Meczu

Tabela

W następnym meczu Racing rozegra rewanżowe spotkanie w Copa del Rey z Realem Sociedad. W pierwszy meczu Racing wygrał 0:2, jest to dobry wynik przed rewanżem. Kibice i trener są dobrej myśli.

limax:
Wazne ze 3 pkt czasem z takimi ,,słabymi" ciężko o pogrom bo robią obrone Częstochowy i parkują Autobus :) Na real wystaw rezerwe :)

Pikachu:

W Drugiej rundzie Copa del Rey Racing grał w rewanżowym meczu z Sociedad. Pierwszy mecz wygrał Racing 2:0. Trener postanowił od pierwszych minut dać szanse kilku rezerwowym. Pierwsza połowa była nudna. Rezerwowi napastnicy Racingu nie potrafili się ze sobą zrozumieć i zagrozić bramce Bravo. W 60 minucie na boisko wszedł Riviere i Munitis. Trzy minuty później ten drugi dał prowadzenie Racingowi strzałem z szczupaka. Racing chciał powiększyć prowadzenie lecz fantastycznie bronił Bravo. Druga bramka padła w 86 minucie. Bramkarza Sociedad strzałem z głowy pokonał Osmar.
Piłkarze świętowali awans wraz z kibicami. Eksperci są zachwyceni grą Munitisa i twierdzą, że przechodzi on drugą młodość.

Składy

Bramka

Oceny i Statystyki z Meczu

W kolejnym meczu Racing zagra z Realem Zaragoza.

reddevil8911:
No i pięknie kolejne wygrane. Jesteś nie do zatrzymania.

limax:
no rezerwy troche słabo ale chociaż twoi wymiatacze troche odpoczeli :) powo dalej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej