Dział Ogólny > Archiwum Karier

Racing Santander Zawieszenie Kariery!

<< < (15/95) > >>

LaCoka:
W takiej formie powinieneś dać sobie spokojnie rade z Espanyol'em. Gratuluję formy, bo jak na razie jest imponująca. Odskoczyłeś realowi na kilka punktów, więc trzymam kciuki za kolejne mecze i życzę sukcesywnego zwiększania przewagi nad rywalami!

Pikachu:

Ćwierćfinał Copa del Rey

Pierwsza połowa była nunda i skończyła się wynikiem 0:0. Drugą połowę lepiej rozpoczeli goście strzelając gola na 0:1. Jej autorem był Osvaldo. Racing chciał wyrównać ale dobrze bronił Kameni.
Wypowiedź trenera po meczu : Szczerze Wam powiem, że kazałem chłopakom zagrać na 75%. Czeka nas teraz trudny mecz z Valencią w lidze i to do niego się szykowaliśmy. W rewanżu zagramy na swoim normalnym poziomie i spotkamy się w półfinale z Realem Madryt. Nikogo się nie boimy i możemy grać z każdym. Pewnie się zastanawiacie dlaczego odpuściłem ten mecz? Odpuściłem go dlatego bo w Copa del Rey są dwa mecze a w lidze jest jeden i każdy punkt się liczy. Mam nadzieje, że kibice wybaczą mi to  ;). Tyle z mej strony.

Składy

W następnym meczu Racing zagra na Estadio Mestalla z Valencią. To kolejny trudny mecz jaki czeka Racing.

match11:
Myśle że z valencją dużych szans nie masz ale oni robili wrażenie z Silvą i Villą więc może masz jakieś sznase :P

Pikachu:
14 Kolejka La Liga

W 14 kolejce La Liga Racing pojechał na Estadio Mestalla zagrać z Valencią. Mecz lepiej zaczeli goście. W 22 minucie Holtby po zamieszaniu w polu karnym zdobył bramkę. W 65 minucie wynik wyrównał Mathieu. Racing odpowiedział bramką Riviere 5 minut później. Do końca meczu wynik już się nie zmienił i Racing zwycięża w lidze 13 raz z rzędu.

Składy

Bramka

Oceny i Statystyki z Meczu

Tabela

Kolejny mecz Racing zagra w lidze

limax:
kolejne zwycięstwo brawo :) aż czekam kiedy wkoncu cie ktos pokona :) niesamowite :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej