Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium by ESTroyes | Koniec Kariery ! Zobacz !

<< < (3/51) > >>

ESTroyes:
2 Kolejka

3 - 2

Wielkie Emocję na Allianz Arena. Gracze Bayernu odnieśli dziś bardzo ważne zwycięstwo nad Eintrachtem Frankfurt. Mim iż do 74 minuty przegrywali  0 - 2 a nadzieję na remis umarły Bayern się podniósł a dokładnie to Ivica Olic podniósł Bayern bowiem wszedł w 70 minucie w miejsce Robbena i strzelił bramkę na 1 - 2 z rzutu wolnego co podniosło na duchu Bawarczyków. Kolejne dwie brami zdobył Miroslav Klose, popisał się on świetna skutecznością pod bramki i po podaniach swoich kolegów zdobył dwie bardzo ważne bramki. W tym meczu od pierwszych minut zagrał nowy obrońca Bayernu, Lucio popisał się kilkoma ważnymi przejęciami i był blisko zdobycia bramki po rzucie rożnym jednak piłka poleciała nad bramka. W 3 kolejce Bayern czeka wyjazd do Hannoveru.

38' Theofanis Gekas 0 - 1
54' Caio 0 - 2
74' Ivica Olic 1 - 2
82' Miroslav Klose 2 - 2
87' Miroslav Klose 3 - 2

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Creatviod:
Graty za wygraną , z 0-2 do 3-2  ;)

limax:
w 15minut 3 gole brawo :)) zapraszam do mnie

TekU:
No cóż jeszcze mnie tu nie było więc mam zaległości no to tak:
Gratuluje pogromu nad Borussią jest to bardzo nie wygodny rywal sam się przekonałem grając Borussią Dortmund.
Grupa według mnie łatwa jak się patrzy ale wszystko może się zdążyć ale trzymajmy się tego, że łatwy awans masz.
Mecz z Eintrachtem na pewno można uznać za sensacje nawet, że wygrałeś. Ale gdyby nie Miro i Olic to nie chcę myśleć co by napisał BILD.
Zapraszam do mnie

ESTroyes:
3 Kolejka

Porażka  na AVD Arena !

Zapowiadał się trudny mecz na AWD Arena i taki też był, gracze Hannoveru postawili bardzo wysoko poprzeczkę co do Bayernu to zbyt wysoko bowiem Bawarczycy nie potrafili się przebić przez bardzo dobra linie defensywną. Jednak nie przestawiali atakować co skończyło się tragicznie bowiem jezdna kontra Hannoveru skończyła się bramką już w 26 minucie Mohammed Abdellaoue strzela gola na 1 - 0. Mimo ciągłych ataków Bayernu Monachium mecz zakończył się ich porażką. Tuż przed meczem Frank Ribery nabawił się kontuzji, która wyklucza go z gry na trzy tygodnie a już za 6 dni Bawarczyków czeka szalenie trudny mecz z Hamburger SV.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej