Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium by ESTroyes | Koniec Kariery ! Zobacz !

<< < (43/51) > >>

mojsesh:
Zdeklasowałeś w strzałach swoich rywali oddałeś, aż 12 strzałów, lecz tylko dwa w światło bramki co na pewno nie cieszy. Myślę, że na wyjazdowe spotkanie będzie już w formie wraca Muller to i może będą bramki.
Powodzenia.

ESTroyes:
29 Kolejka

Kiessling daje zwycięstwo Bayerowi Leverkusen !

7' Stefan Kießling 1 - 0
18' Frank Ribery 1 - 1
50' Stefan Kießling 2 - 1
67' Philip Lahm 2 - 2
75' Stefan Kießling 3 - 2

Bardzo ciekawe i szybkie spotkanie miało miejsce dziś na BayArena w Leverkusen. Gracze Bayer 04 Leverkusen pokonali dziś Bayern Monachium 3 - 2 po skompletowaniu Hat - Tricka  Stefana Kießlinga. Niemiecki napastnik już w tym sezonie strzelał Bawarczykom w rundzie jesiennej wówczas zdobył dwie bramki. FCBM po tej porażce jest w fatalnej sytuacji jeżeli chodzi o Mistrzostwo Niemiec bowiem do końca zostało już tylko 5 spotkań a strata do Lidera to aż 4 punkty. Ostatnią deską ratunku będzie mecz za tydzień z Wolfsburgiem na Allianz Arena jednak i tak trzeba będzie liczyć na wpadkę Bayeru i Wolfsburgu.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Louis Van Gaal : Bayer Leverkusen był zespołem lepszym w tym meczu jednak jeszcze się nie poddamy w walce o mistrzostwo, do końca sezonu zostało 5 spotkań więc Die Werkself jeszcze strąca punkty jednak my na to sobie nie możemy pozwolić. Gratuluje zwycięstwa rywali.

mojsesh:
Na pewno ciekawe są takie szybkie spotkania. Tylko szkoda, że tobie nie udało się wygrać. Pamiętam jak grałem Bragą to Bayern wpakował mi trzy bramki, a mianowicie to Kießiing, ale mi się jednak udało wygrać 3-4.
Teraz życzę ci powodzenia w odrabianiu start.

Jaro9:
Ciekawy mecz, szkoda porażki. Może kup Kiesslinga, nie będzie ci więcej strzelać goli :)

ESTroyes:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawy mecz, szkoda porażki. Może kup Kiesslinga, nie będzie ci więcej strzelać goli :)

--- Koniec cytatu ---
Próbowałem go kupić przed sezonem, w trakcie sezonu i w styczniu :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej