Dział Ogólny > Archiwum Karier
Bayern Monachium by ESTroyes | Koniec Kariery ! Zobacz !
TekU:
Życzę powodzenia w Finale, rewanż za Santiago ;D? Na pewno.
Ja coś wiem ESTroyes :D
mojsesh:
No nie spodziewałem się, że to znów Inter zmierzy się z Bayernem. Mam nadzieje, że odpłacisz się za finał na Barnabeu. Rok temu kibicowałem Bayernowi i polegli. Teraz już odpadli z LM więc myślę, że u ciebie w Pesie odegrają się na Interze.
Jaro9:
Heh no proszę. Inter- Bayern. Teraz czas aby w Monachium się cieszyli z pucharu mistrzów! Powodzenia ;)
ESTroyes:
Finał !
45' Goran Pandev 1 - 0
Inter Mediolan jako pierwszy klub w historii Ligi Mistrzów zdołał wygrać Ligę Mistrzów dwa razy pod rząd. W zeszłym roku na Santiago Bernabeu w Madrycie padł wynik 2 - 0 po dwóch bramkach Diego Milito dziś Inter w podobnym składzie i stylu uporał się z Bayernem na Wembley w Londynie. Gracze Nerazzurich ruszyli do ataku od pierwszych minut, Samuel Eto'o miał już w 2 minucie szanse na zdobycie bramki jednak świetnie bronił Neuer. Zaledwie dwie minuty później znowu Samuel Eto'o uderza z dystansu z ogromną siłą jednak Manuel Neuer znowu broni. Pod koniec pierwszej połowy stał się przełomowy moment w tym meczu, lewą stroną dryblował Giampaolo Pazzini i wystawił piłkę w pole karne do nadbiegającego Pandev'a a Macedończyk płaskim strzałem pokonał bramkarza Bayernu Monachium. W drugiej połowie do ataku ruszyli Bawarczycy, dobra okazję miał Robben jednak piłko poleciała obok prawego słupka po jego potężnym strzale lewą nogą. Kilka minut później Julio Cesar musiał interweniować bowiem po rzucie rożnym piłkę głową w światło bramki kieruje Lucio jednak jego rodak broni fenomenalnie. Bayern Monachium w ostaniach minutach meczu miał szanse na wyrównanie jednak piłka po strzale Thomasa Mullera zatrzymała się na obrońcach, którzy stali na linii bramkowej. Największym przegranym tego finału jest chyba Thomas Muller bowiem dwoił się i troił żeby zdobyć gola, dać kibica z Bawarii tą wielką radość i po 10 latach znowu zostać najlepszą drużyną w Europie jednak nie udało się, Football Club Internazionale Milano został najlepszą drużyną w Europie. Gratulację.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Louis Van Gaal : Zawiedliśmy wszystkich...
- Przepraszam, nic innego mi nie zostaje do powiedzenia po tej jakże bolesnej porażce. Znowu Inter Mediolan jest od nas lepszy, to bardzo boli bo byliśmy już tak blisko zwycięstwa jednak nie udało się. Zawiedliśmy wszystkich ludzi, którzy byli z Bayernem Monachium podczas tego meczu.
- To nie był rewanż za zeszły rok,każdy miał w głowach oczywiście tamten finał w, którym polegliśmy..dziś niestety było tak samo. Czuje się winny tej porażki, coś nie wypaliło i przegraliśmy z Interem mimo, że był bez Jose Mourinho, mimo tego, żę nie zagrał Diego Milito. Przykro mi...
Pikachu:
Ech ta porażka musi boleć ;( Szkoda porażki w najważniejszym meczu sezonu. ;( Za rok może się uda. Teraz skup się na wygraniu Bundesligi bo jak tego nie zrobisz to będzie klapa na maksa.
Nawigacja
[#] Następna strona