Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium by ESTroyes | Koniec Kariery ! Zobacz !

<< < (49/51) > >>

mojsesh:
Kurde no ;/ znów Inter lepszy od Bayernu. Patrząc na statystyki to mecz był raczej wyrównany, ale to im udało się trafić gola. Teraz to już trzeba im tylko pogratulować.
Widzę, że Koln z dwoma Polakami w składzie no w zasadzie trzema ;D i ten trzeci zdołał ci wpakować bramkę co niestety dało im trzy punkty.
Najważniejsze że ta wpadka nie zagroziła twojemu Mistrzostwie ;D Mecz w ostatniej kolejce jak najbardziej udany i masz obroniony tytuł Mistrzów Niemiec ;D Teraz czekam na podsumowanie oraz kolejny sezon.

limax:
Szkoda przegranej z Interem ale na szczęście troche miałeś farta w bundeslidze i masz mistrza :) czekamy na transfery ;)

Lewy23:
Cóż...nie będę Cię dobijał już po tym meczu z Interem. Cały sezon Ligi Mistrzów jednak i tak udany.
Jak by tego było mało, to przegrałeś z Koeln. A jedyną bramkę spotkania zdobył Podolski, czyli pół Polak.
Jednak zostało Ci to wynagrodzone wpadką Wolsburga i obroną Mistrzowskiego tytułu :)
Czekam z niecierpliwością na transfery, pewnie jakieś ciekawe :)

ESTroyes:
Po zakończeniu tego sezonu postanowiłem zakończyć karierę Bayernem Monachium. Save zostawię bo może jeszcze wrócę jednak to mało prawdopodobne. Chciał bym kimś w Premier League zagrać, w ostateczności w Champiosnhip. Moje trzy propozycję to :

* Blackburn
* Everton
* Newcastle

Proszę także o wasze propozycję, jeżeli otrzymam kilka głosów to nawet w ciągu godziny rozpocznę nową karierę.
oczywiście możecie podawać propozycję z inny lig bowiem mam patche z prawie każdą europejską, rzecz jasne z tych lepszych.
Biorę pod uwagę głównie takie ligi jak :

Seria A
- Ligue 1
- Eredivisie
- La Liga
- Liga Sagres
- Premier League

Oraz z każdej niższej klasy rozgrywkowej z wyżej wymienionych czyli Serie B, Ligue 2, Segunda Division, Eerste divisie, Liga de Honra i Championship.

Giggs11:
Blackburn :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej