Dział Ogólny > Archiwum Karier
*UEFA Euro 2012 Poland- Ukraine by jaro9* Finał!! Niespodziewany wynik!!
Giggs11:
No Francja znowu pokazuję klasę, teraz z Hiszpanią. Szkoda porażki Holendrów ;/, Słowacja bardzo dobrze się spisuję widze :)
mojsesh:
Ehh szkoda porażki Słowacji dużych szans na awans nie mają.
Holendrzy również mnie zawiedli ; //
Francja wygrywa? To tak jak u mnie idzie jej dobrze... Teraz Hiszpanie muszą wygrać z Włochami !!
Tu nie było sensacji Włochy wygrywają, choć wolał by aby przegrali.
Jaro9:
Ulewa w Kijowie, Portugalia zalana
W drugiej kolejce grupy D na deszczowym stadionie w Kijowie Czesi podejmowali Portugalię. W 8 minucie strzał Sverkosa odbił Eduardo ale skutecznie dobił Plasil. W 13 minucie 1-1. Kapitalne zagrania z klepki Naniego z Raulem Meirelesem a zawodnik Liverpoolu strzela nie dając szans Cechowi. Jednak chwile później Czesi ponownie wyszli na prowadzenie. Tym razem kapitalna wrzutka Kadleca a Sverkos dołożył tylko nogę i skierował futbolówkę do bramki. Cztery minuty później 3-1 i znowu Sverkos. Tym razem kapitalnie uderzył z dystansu. Co się dzieje z Portugalią w tym meczu? Nawet dryblingi Ronaldo zupelnie nie wychodziły zawodnikowi Realu. W drugiej połowie fatalna gra defensywy Portugalii a w szczególnosci Coentarao. Na 4-1 strzelił Rosicky. Ciekawa sytuacja i w grupie D na koniec.
4 : 1
8' Plasil
18' 22' Sverkos
60' Rosicky 13' Meireles
Galeria meczowa z bramkami i nie tylko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Remis w Doniecku w meczu gospodarza
W drugim meczu tej grupy gospodarz Ukraina mierzyła się w Doniecku z Szwedami. W pierwszej połowie okazje mieli głownie Ukraincy. Strzały Shevchenki i Yarmolenki bronił z trudem Isaksson. Szwecja była mało aktywna. W drugiej połowie a dokładniej w 76 minucie błąd Mandzuyka i przypadkowa bramka dla "Trzech Koron". Czujność zachował Sebastian Larsson i wpakował piłkę do siatki. Jednak szybka odpowiedz Ukrainy. Tym razem błąd Lustiga, podanie wprost do Milevskyiego i gol! 1-1 pierwszy gol dla Ukrainy na Euro! Do końca meczu nic więcej się nie zmieniło. Podział punktów.
1 : 1
80' Milevskyi 76' Larsson
Galeria meczowa z bramkami i nie tylko:
Sytuacja w grupie C:
pkt: 4 bramki: 3
pkt:3 bramki: -2
pkt: 2 bramki: 0
pkt: 1 bramki: -1
Kolejne mecze:
Ostatnia kolejka: Grupa A:
:
:
limax:
Nono bardzo ciekawe wyniki i opis :) zapraszam do mnie
Giggs11:
Ah.. szkoda, aż tak wysokiej porażki Portugalii z Czechami. A remis Szwecji i Ukrainy jakoś mnie nie dziwi moim zdaniem to są dwie reprezentacje na tym samym poziomie :)
Nawigacja
[#] Następna strona