Dział Ogólny > Archiwum Karier

*UEFA Euro 2012 Poland- Ukraine by jaro9* Finał!! Niespodziewany wynik!!

<< < (9/23) > >>

reddevil8911:
Bardzo mi się podoba taka kariera, wszystko super opisane. a podłożony komentarz do bramki mullera, bardzo fajnie. Jak dla mnie najlepsza kariera na forum.

mojsesh:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo mi się podoba taka kariera, wszystko super opisane. a podłożony komentarz do bramki mullera, bardzo fajnie. Jak dla mnie najlepsza kariera na forum.

--- Koniec cytatu ---
Też bardzo podoba mi się twoja kariera, ale najlepsza to może będzie jeżeli dotrwasz do końca ;D
Mi się znudziło po pierwszej kolejce mam nadzieję że ty dotrwasz dłużej.

Jaro9:

Niemcy wygrywają wojnę o awans. Anglia odpada
W grupie A przyszedł czas na decydujące starcia. Sensacyjne wyniki jakie nastąpiły w kolejce drugiej doprowadziły do sytuacji że każdy mógł awansować i każdy mógł odpaść. W arcyciekawym meczu Niemcy mierzyli się z Anglią. W pierwszej połowie aktywniejsi byli Niemcy. Szczególne zagrożenie sprawiali po rzutach rożnych Badstuber i Metersacker a ich strzały głową mijały minimalnie bramkę Harta. W 43 minucie doskonałe podanie Schweinsteigera do Ozila a piłkarz Realu Madryt z łatwością pokonał płaskim uderzeniem Joe Harta. Do przerwy 1-0 i w takiej sytuacji Anglicy odpadają. W drugiej połowie aktywny był Adam Johnson który na tym Euro strzelił już dwa gole. Najlepszą okazję by wyrównać miał Crouch. Jego uderzenie z około 20 metrów pechowo trafiło w poprzeczkę. W końcówce Anglicy szalenie próbowali wyrównać ale nie udało im się to. Z ogólnego przebiegu spotkania Niemcy zasłużyli na wygraną a Anglicy mimo fantastycznego początku i wygranej z Polską 3-0 ,odpada z Euro 2012.

1 : 0

43' Mesut Ozil                                       

Galeria meczowa z bramkami i nie tylko:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Słaby mecz Polaków. Turcja gra dalej
Turcy i Polacy wiedzieli że Anglia przegrała. Dlatego ci którzy wygraliby ten mecz awansują z Niemcami do dalszej fazy. Pierwsza połowa przebiegała w miarę wyrównanie. Dobrą okazję miał Robert Lewandowski ale jego silny strzał obronił Volkan Demirel. W 18 minucie Arda Turan zgrał się z Semihem a napastnik Fenerbahce strzelił swojego drugiego gola na mistrzostwach. Jeszcze w 40 minucie mogło być 2-0. W polu karnym faulowany Semih. Do jedenastki podchodzi Hakan Balta ale fatalnie przestrzela. Mimo tego szczęśliwego losu Polacy nie wyrównali do przerwy i w drugiej połowie by awansować musieli strzelić dwa gole. Turcy postawili na obronę, często faulowali ale i atakowali z kontr. Na 30 minut przed końcem Franz Smuda wprowadził na plac gry Małeckiego. Pomocnik Wisły nieco ożywił grę ale Polacy wciąż nie potrafili strzelić gola. Na 10 minut przed końcem nasi zdecydowanie stracili wiarę. Oddali końcówkę Turkom którzy mogli podwyższyć stan gry. Słaby mecz Polaków i niestety żegnamy się z Euro...

1 : 0

18' Semih                                       

Galeria meczowa z bramkami i nie tylko:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

KOŃCOWA TABELA GRUPY A

pkt: 6 bramki: 2
pkt:6  bramki: 0
pkt: 3  bramki: 1
pkt: 3  bramki: -1

Kolejne mecze:

Ostatnia kolejka: Grupa B:

: 

:   

Pikachu:
Szkoda, że w najważniejszym meczu Polacy nie zagrali dobrze :( No i odpadamy a szkoda bo szansa była duża a grupa trudna.

ESTroyes:
Polacy jak to zwykle odpadają w fazie grupowej.
Turcja i Niemcy, szkoda, że nie Turcja i Polska awansowała ale Niemców jakoś zniosę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej