Dział Ogólny > Archiwum Karier
*UEFA Euro 2012 Poland- Ukraine by jaro9* Finał!! Niespodziewany wynik!!
ESTroyes:
A więc tak, obstawiam, że w pierwszej parze półfinałowej zagrają zespoły Turcji i Niemiec a w drugiej parze widział bym Francję i Portugalię, jednak tym drugim będzie znacznie trudniej mimo tego, że Hiszpania gra słabo na tym turnieju.
Pikachu:
Pary ciekawe ;) Moim zdaniem przejdzie: Holandia,Słowenia,Francja,Hiszpania.
Giggs11:
Awansują Niemcy, Słowenia, Francja i.. kurna Sercem za Portugalia, ale rozumem za Hiszpania :D
mojsesh:
Ehh... Pierw na Mundialu zimi grali teraz tutaj ; / Szkoda mi jest Portugalii bo ją bardzo lubię, ale lubię również Hiszpanie. Ci drudzy wygrali już ME i MŚ więc może teraz czas na Portugalię? Szkoda mi też Niemców jest to moja najlepsza reprezentacja i gra z Holendrami ; / Lubie Holendrów, ale mają w składzie takich piłkarzy, których nie darze wielką sympatią więc obstawiam na Niemców. Turcja - Słowania czyli jedno jest pewne jeden z nie oczekiwanych zespołów zagra już w Półfinale. Francuzi powinni mieć łatwą przeprawę.
A i dodam coś od siebie, choć nie wiem czy to prawda.
Mi się coś tak wydaję że mecze powinny być pomiędzy grupa 1-3 i 2-4, ale to tylko moje skromne zdanie.
Nederland:
Nie powinny. Trzy lata temu dla przykładu pierwsza w grupie C Holandia kompletnie zlekceważyła wicelidera grupy D, czyli Rosję...
Nawigacja
[#] Następna strona