Autor Wątek: ★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |  (Przeczytany 32963 razy)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Eee tam.. ten błąd w końcówce nie miał praktycznie znaczenia na wynik spotkania bo i tak pewnie wygrałeś 1-3 i to jeszcze w Warszawie, ale zawsze musisz zachowywać zimną krew do końca żeby nie tracić takich bramek.

Offline bernar

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.03.2011r.
Fajnie ,że grasz polskim klubem. Może dawaj troszkę scrennów. Co prawda sam nie lubię ich wstawiać ,ale wtedy fajnie wszystko wygląda. Wystarczyły by ze statystykami meczu  ;D W przyszłości z chęcią tu po zaglądam

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Dawałem screeny, ale właśnie serwer, na który uploadowałem, odmówił posłuszeństwa.

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 23.12.2010r.
Bardzo dobry mecz, gdyby nie ten błąd w ostatnich sekundach to było by piękne 3 - 0 ale tam jedna bramka stracona to nic :)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Odp: ★★★ Zdobyć wszystkie trofea... - Wisła Kraków by Lewy23
« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 22, 2011, 09:49:52 »
Baraż o Ligę Mistrzów - Rewanż.

Cały mecz, to Wisła przeważała, lecz nie udało się trafić do siatki rywala. Dwie doskonałe sytuacje miał Genkov, ale je zmarnował. Kwadrans przed końcem, z rzutu wolnego dośrodkował Riera, a głową piłkę do bramki skierował Mellberg. Kilka minut przed końcem dogrywki, na dobieg zagrał wprowadzony Rios, a drugi rezerwowy, czyli Małecki, bardzo silnym strzałem pokonał bramkarza, mamy awans!

1 - 1

74' Olof Mellberg 0:1
113' Patryk Małecki 1:1

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
Bardzo dobry mecz, miałeś dużą przewagę jednak nie udało się tego wykorzystać:)
Dobrze, że Małecki strzelił bo na karnych to różnie bywa :)

Giggs11

• Gość
No i jest ważny awans do Ligi Mistrzów wielkie gratulację :D. Widać że walka trwała do końca, ale strzelił mój imiennik Patryk i masz awans :P

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Ohohohoh jak to miło widzieć Polski klub w lidze mistrzów. Zobaczymy jak poradzisz sobie na trzech frontach. Mam nadzieję, że w LM pokażesz klasę, a jak nie no to chociaż powalcz o Ligę Europy.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
no tu widze duzy szok! udalo ci sie wygrac baraze z olympiakosem, a to nie jest slaby zespol! gratulacje!

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
no gratuluję awansu do LM mam nadzieję że teraz sie pokażesz w LM a może i sprawisz sensacje tego ci życzę

zapraszam do mnie

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
No Lewy , mówiłem że Grecy będą groźni na wyjeździe. Dobrze, że Mały strzelił i załatwił awans.

Czekam na Losowanie.

Bardzo dobry mecz przy konwiktorskiej, super wynik. Genkov zaczął sezon z wysokiego C.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Pięknie! Gratuję awansu ! Życze łatwej grupy być mógł z niej wyjść.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Odp: ★★★ Zdobyć wszystkie trofea...- Wisła Kraków by Lewy23
« Odpowiedź #32 dnia: Kwiecień 22, 2011, 20:46:32 »
2. Kolejka Ekstraklasy.

Cudowne widowisko stworzyli nam piłkarze obu ekip. Strzelanie rozpoczął Diaz, piłka odbiła się jeszcze od Sobolewskiego i wpadła do siatki. Szybko odpowiedziała Wisła, za sprawą Genkova. Ale kilka minut później, znów na prowadzenie wychodzi Śląsk. I ponownie długo się z niego nie cieszyli zawodnicy z Wrocławia. Cudownym uderzeniem z 26 metra, z rzutu wolnego, popisał się Jirsak. W końcowych minutach, Czech idealnie wrzucił z kornera na głowę wprowadzonego Maćka Żurawskiego, a ten ustalił wynik meczu i dał cenne 3 punkty Wiślakom.

2 - 3

23' Omar Diaz 1:0
27' Tsvetan Genkov 1:1
39' Vuk Sotirović 2:1
42' Tomáš Jirsák (RW) 2:2
83' Maciej Żurawski 2:3

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Ciekawy spektakl ;D Żuraw daję 3 punkty ;) Oby grał tak dalej bo go lubię  :D :D

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
bardzo dobry mecz w Śląsku jednak nie popisał się dobra grą w obronie. Śląsk Wrocław miał tak mało strzałów.

Giggs11

• Gość
No świetny mecz ze Śląskiem :D. Najważniejsze że na koniec Żuraw daje ci ważne 3 pkt :D

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Odp: ★★★ Zdobyć wszystkie trofea...Wisła Kraków potęgą Europy?
« Odpowiedź #36 dnia: Kwiecień 22, 2011, 21:28:37 »
3. Kolejka Ekstraklasy.

Pierwsza bramka padła przez błąd sędziego. Niesłusznie podyktował rzut karny dla rywali, uznał, że Pareiko faulował napastnika Ruchu. Do piłki podszedł Pulkowski, jego strzał obronił nasz bramkarz, dobitka trafiła w słupek, ale Lisowski już się nie pomylił i było 1:0. Kilka minut później, dwójkowa akcja Stefański - Piech zakończyła się bramką autorstwa tego drugiego. W 30 minucie, faulowany w polu karnym był Kirm. Do piłki ustawionej na 11 metrze podszedł Jirsak i...obronił bramkarz. Pierwszy mecz w lidze na swoim stadionie i od razu porażka, niestety, trzeba przyznać, że zasłużona.

0 - 2

6' Paweł Lisowski 0:1
23' Arkadiusz Piech 0:2

Super_Mario

• Gość
Bardzo zacięte spotkanie ze Śląskiem. Trzeba przyznać, że drużyna z Wrocłławia miała bardzo dobrą skuteczność w strzałach. 3(3) i 2 gole. Przynajmniej dobrze, że Maciek zapewnił Wam 3 punkty, ale na początku nie wyglądało to za dobrze.

Porażka z Ruchem pechowa. Czasem człowieka k**wica strzela na to sędziowanie. Szkoda, że Jirsak nie strzelił karnego, to może by jakoś odmieniło losy spotkania. Jak to w wojsku mówili "P*****l to i się śmiej". Następnym razem będzie lepiej :)

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
Szkoda tej porażki, ale Ruch zasłużył na trzy punkty, mieli sporą przewagę.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
No świetny mecz przy oporowskiej ze śląskiem, udało się go wygrać mimo niekorzystnego wyniku, dobry mecz Żurawia.

Z Ruchem wam nie poszło i punkty poszły się, ja też nie lubię jak mnie sędzie w pewną część ciała robi.

A grupę w LM, trafiłeś piekielnie ciężką. Każdy zespół jest bardzo trudny, ja stawiam Manchester United i Hamburg, na nich najbardziej uważaj.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer