Joselu w nowym klubie !!!
José Luís Sanmartín Mato,znany bardziej jako Joselu został wypożyczony do Sampdorii.Młody Hiszpan przez najbliższy rok będzie występował w barwach włoskiego klubu.Cena wypożyczenie na linii Real-Sampdoria wniosła klub z południa Europy ponad 3 mln euro.21 latek bardzo chciał zostać na Santiago Bernabeu,lecz nie dostaje zbyt wielu okazji na grę.Jose Mourinho ma nadzieję ,że za 12 miesięcy w Madryckim klubie zobaczymy znakomitego Joselu.
Iker Casillas nie dla Arsenalu !!!
Jak podaje "Marca" najlepszy bramkarz na świecie nie opuści Madrytu nie nie przeniesie się do deszczowej Anglii.Kanonierzy czyli Arsenal Londyn bardzo chciał pozyskać Casillasa i wyłożył na stół,uwaga:64 mln euro ! Florentino Perez wraz z działaczami klubu nie zgodzili się na zaproponowane warunki i do transferu nie doszło.
Iker Casillas:Nigdy nie odejdę z Realu Madryt.Kocham tan klub.Tu się wychowałem i tu zakończę moją piłkarską przygodę.Jestem za bardzo przywiązany do Los Blancos.Spędziłem w Madrycie wiele wspaniałych chwil i za żadne pieniądze nie zamierzam opuścić zespołu.
Sergio Canales wypożyczony !!!
Sergio Canales został wypożyczony.Młody Hiszpan był w bardzo podobnej sytuacji co Joselu i postanowił zagrać w innym hiszpańskim zespole.Mowa tu Levante ,które zapłaciło 750 tyś.euro za to,żeby młodzian występował przez rok w ich barwach.