dobra, śmiga elegnacko ale mam błąd - bramkarze Ruchu Radzionków mają stroje piłkarzy z pola
Siema a więc tak co do patcha to jest bardzo zajee..... ogólnie wdłg. mnie wszystko dobrze zrobione i pewnie pracochłonne ale mam jeden bład i dodam że pojawia mi się on przy każdym patchu i prosze o pomoc. REJESTRACJA lub LOGOWANIEPonawiam pytanie bo widze że temat zaginął w spamie.
To nie jest błąd oni tak mają.[/quoute]to niemożliwe. udowodnij, bo coś w to nie wierze.
To nie jest błąd oni tak mają.Przy każdej piłce tak jest??Opisz to bardziej będzie łatwiej ci pomóc.
Mam problem gra zacina mi sie na tym patchu mój sprzęt : Procek Intel Pentium Core 2 Duo 3,00 Ghz 2,40 Ghz , Graafa Ati Radeon 5450 HD , 2 Gb ramu , Windows 7 dodam że na wcześniejszych częściach tego patcha wszystko było ok .
pokompinui troche w edyci pozmieniaj pozamieniaj i bedze ok ja tesz mam mocny komp i tesz mi zacinalo teraz chodzi ok tylko stadion legi zacina!!
Patcha nie można zaliczyć do udanych.Zbyt wiele niepotrzebnej, cukierkowej grafiki. Na cholerę to ? Jak już robić to dobrze, nie kolorowankę.Miewa wyrzucanie do windowsa. Gameplay jakiś inny... niegrywalny.Jak już chcesz robić "kolorowankę" to daj taką możliwość w SELEKTORZE a domyślnie ustaw style itd. Konami.Najlepsze patrze to PESEDIT (ten patch nie zmienia wyglądu, albo jak kto woli narzuca) oraz Fire Patch (tu dodam że selector daje możliwości zmiany otoczki gry itp.)
hwdp w te wasze pache!!!!!!
Ciekawe co tu jest za kolorowe??Stadiony usunąć to minuta roboty
Jak Ci się nie podoba to nie graj