I jeszcze jak ustawiać trening w BaL ? 3 sezon a mam 72 um. a widziałem gości że mieli już 81,80 a nawet 83 tylko nie na tym forum :/.
I jeszcze pytanie : Np. imię Fabio piszę się tam z "dziwnym" A i nie wiem jak napisać i zamierzam już zacząć karierę piłkarską bez patchów tylko z aktualizacją PES'a
przede wszystkim ci którzy mieli 83 po 3 sezonie wylosowali wysoką note początkową pokemonowi. za zaczynając z 68 po 3 sezonach miałem 82. (miałbym więcej ale pierwszy sezon miałem tragiczny) ale udało mi się wylosować na innej pozycji średnią nawet 71.
trening sam w sobie to nie jest taka prosta sprawa bo dla każdej pozycji są brane inne poszczególne statystyki mające znaczący wpływ na średnią. i.e. CF mający tylko attack, header acc, shot acc, body ballance i shot power na 99 bedzie miał overall 87. SS z tymi samymi statystykami bedzie miał już tylko 72. najważniejszą rzeczą jest określenie priorytetowych statystyk i sukcesywne ich rozwijanie.
po za tym żeby się dobrze rozwijać trzeba grać jak najwięcej grać. za występy w LM LE na MS i ME dostaje się najwięcej exp. mojemu pokemonowi po rozegraniu dobrego meczu (zaliczył asyste) w finałowym spotkaniu MŚ exp poszczególnych statystyk podskoczyło o ponad 50%(za jeden mecz!) i dobrze by było gdybyś za młodu wybierał kluby z wysokim 'coaching points'. jak zawodnik jest mołody to się przydaje bo potem to nie robi najmniejszej różnicy. w wieku 'przedemerytalnym' (27+ lat) w każdym klubie statsy idą tak samo powoli.
i nawet jeśli masz teraz 72 nie widze tego żebyś nie dobił sety. ja w wieku 28 lat zamknąłem licznik (108) a do 30 lat pokemon powinien się rozwijać