Hm. Mam kolejny problem. Otóż głowy piłkarzy są półłyse. Widziałem, że niektórzy taż mają taki problem. Ustawiłem wszystko jak jest tutaj:Jednak to nie pomogło. Gdy ustawiałem większe detale - gra się zacinała. Ma ktoś jakieś pomysły?
Spróbuj ustawić wszystko na najlepsze wymagania.
No to wtedy gra mi się zacina. ;(
czesc wszystkim mam problem z przyspiewkami bo idą mi przyspiewki w meczach towarzyskich w lidze a w karierze mi nie idzie jak ktos wie w czym problem prosze napisac tu na forum pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Witam wszystkich Mam problem z dodaniem piłek, dodaje je tak samo jak wszystkie inne czyli koszulki, buty itp. ale w ogóle mi się nie pokazują ani w menu ani w meczach. Dodam, że inne rzeczy wrzucane przez kitserver śmigają i ściągałem różne paczki piłek i ze wszystkimi jest tak samo. Wyczytałem żeby z problemami na stronkę issoline wchodzić, ale tam nie mogę się zarejestrować. Liczę na pomoc.Z góry dzięki
Oprócz kopiowania do kitserveru musisz jeszcze wpisać odpowiednie linijki w pliku map.txt w folderze balls. Jeśli to zrobiłeś, to może jakaś literówka Ci się trafiła, posprawdzaj.
Możecie mi jakoś ułatwić instalację, czyli poddać link do kitservera, bo ten wygasł i jak najłatwiej wgrać rotser i gdzie wgrać pliki AFS (np. 0_text.afs). Nie pisać, że instrukcja jest! (Jest to mój pierwszy wgrywany patch do PES 6)