Fajnie napisany post, ale jednak cos mnie tutaj bedzie dreczyć. Już nie chodzi o to ze 80 % to gra realem czy Barcą. Chodzi o to ze wiekszosc tutaj gra z assystami i kreseczkami, a to juz dalej nie bede opisywał jak pomaga a szczególnie takim dobrym zespołom.
Jezeli jestescie prawdziwi fani i lubicie fajnie pograc to powylaczajcie te gowna i grajcie fair. Ja od poczatku mam to wszystko powylaczane, nie sciemniajcie tutaj ze te pomoce nie pomagaja itd., bo dobrze wiemy ze naet przy wlaczonej 1 kresce Pass Suport druzyna staje sie duzo lepsza.
Badzcie z jajami, a nie cieniasami co za kazda cene chca wygrac. Bardzo łatwo poznac w meczu czy ktos ma to wlaczone czy nie. Kazdemu to powiem ze jest cienki jak gra z tym gownem
, czy to bedzie admin, prezydent, cz jakies dziecko.
Mowa tutaj o graczach na Padach, bo na klawie pewnie bez kreseczek jest ciezko grac, wiec ich rozumiem.
Zapraszam kazdego do zagrania ze mna ale z wylaczonymi tymi gownami, tak przez to PES traci na realizmie, ułatwiacie sobie gre, a przeciez nie o to tutaj chodzi.
Pozdrawiam wszystkich
.
PS. Nie piszcie takich postów w stylu, jak nie mozesz wygrac to sobie je wlacz, albo kazdy gra jak chce, bo to smieszne dziecinne texty. CHccemy zeby byla fajna zabwa, jak to jest napisane w 1 poscie, wiec zrobcie ja taka