co do piratów to masz racje;).
"otóż milion czy dwa miliony podpisów nie gwarantuje wydawcy to że będzie miał ogromny zysk lub w ogóle on będzie..." właśnie po to umieszcza się dane..
o tym ile osób tego chce/mile by widziało/jest obojętne.. od tego są ankiety;)
"dla mnie to polski wydawca powinien monitorować ruch w sieci na temat gry którą wydaje..." masz racje jednakże gracze dopuścili do tego że przestali być zauważalni przez wydawce bo jakoś już długo nie ma polskiego pesa.. chyba od 06..
"moim zdaniem pesowych graczy w Polsce jest dużo i warto w to zainwestować... gdyby był po PL to zapewne byłoby ich więcej... " nie wiem czemu ale przypomniałeś mi tym zdaniem słowa pewnego prezesika.. którego tu na śląsku nie chcemy.. mówiąc o nas ślązakach.. ukryta opcja niemiecka.. niech szuka głosów na zacofanym wschodzie (choć nie całym) -> przepraszam za wywód.
"rzecz ujmując Polski wydawca czyli ten śmieszny galapagos ma w dupie walczenie o region Polski do PES'a... wiadomo to są koszta a że to jakaś młody wydawca dopiero co się pojawił to chce się nachapać hajsu jak najmniejszym wkładem swoich pieniędzy... " powiedz mi kolego czy była jakaś reklama pesa w tv? coś mi swita że była ale moze z fifa mi się myli.. sprzedaż polega na marketingu czyli oprawienia gówna w kokarde.. jeśli chce coś sprzedać może wydać reklame zaznaczyć że bd polski komentarz jakiś znanych młodzieży komentatorów.. (polecam canal +) kilka słów o dodatkach lub nowych możliwościach.. ale na tyle sprytnie by fifa miała cieżej przebić ofertę reklamową pesa..