Ukrainian Premier League 2012 Winter Edition 2.0 by PES-Fan
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEJak ktoś lubi ligę ukraińską, to ten Patch jest dla niego Zawartość Patcha :Nie jestem orłem z anglika, ale jakoś przetłumaczyłem
- Patch ma osobne : exe, kitserver i folder z Save'ami. - Patch jest w pełni kompatybilny z angielską i rosyjską wersją gry (brak problemów z nieprawidłowymi nazwami drużyn)
-
Kompatybilny z najnowszym DLC 2.00-
Oficjalny Patch KONAMI 1.03 (zintegrowany z Patchem)- Dodano Kitserver 12.2.2.0
- Poprawione składy wszystkich klubów i drużyn (pewnie chodziło o reprezentacje)
- Poprawione stroje dla klubów i reprezentacji
- All forms are made in GBD
- Prawdziwe stroje dla sędziów
- Poprawiono nazwy drużyn
- Nazwy drużyn i piłkarzy zaczynają się z wielkiej litery (Dynamo Kyiv, Ukraine, Shevchenko)
- Nowe loga HD – Premier League, Ligue 1, Serie A, FDA, La Liga, Bundesliga, Liga Sagres Areas, Reszta Europy i Copa Libertadores
- Stworzono drużynę Ukrainy z prawidłowym składem i umiejętnościami piłkarzy
-
Dodano ukraińską Premier League- Dodano Bundesligę
-
Dodano Professional Football League of Ukraine (2 liga)- Poprawiono miejsca na mapie dla ukraińskich drużyn (tylko dla Premier League)
- Poprawiono w strojach pasy i rękawy
- Wszystkie 32 drużyny w Lidze Mistrzów 2011-12
- Twente, AZ Alkmaar, PSV, Feyenoord i Ajax umieszczono w “Other clubs in Europe”
- Nowe menu we wstępie
- Nowe video w menu
- Kompletnie usunięto efekt "rozmycia" w powtórkach
- Nowe grafiki w trybach Master League, Become A Legend i Boss of the Club
- Dodano dym (pewnie chodzi o race) na stadionach
- Logo TV “TRK Football”
- Editor stadionów dla wszystkich drużyn Ukrainian Premier League
- Nowe buty (81 par)
- 43 piłki
-
Dodano 56 klubów w Other Europe (Maribor, Shamrock Rovers, Maccabi Tel-Awiw, Hapoel Tel-Awiw, Malmoe, FC Zurich, Austria Wiedeń, Birmingham City, FC Vaslui, Strum Graz, Spartak Nalczyk, AEK Larnaka, są Wisła i Legia) - Dodano prawie 200 twarzy dlo wszystkich European Teams
- Nowe stroje dla reprezentacji narodowych
- Dodano prawie 250 twarzy dla piłkarzy z Ukrainian Premier League (dzięki shamrik_gunners and Oleh44)
- Poprawiono ranking poszczególnych Lig (chodzi o liczbę drużyn w LM i LE)
- Nowe piłki
- Nowe bandy
- I wiele, wiele innych rzeczy
Instalacja :Niestety instrukcja jest w cyrylicy, której mój komputer nie obsługuje, ale samodzielnie zainstalowałem ten Patch i śmiga
- Trzeba mieć DLC 2.00, oficjalny KONAMI Patch 1.03 niekoniecznie
- Gra ma dwie instalki : Setup Patch.exe i Save.exe. Nie trzeba kopiować już plików, komputer sam to zainstaluje.
- Przy instalacji komputer zaproponuje folder Program Files/Pes-Fan zamiast Program Files/KONAMI. Ja zainstalowałem tak i gra śmiga.
- Przy instalacji Save'ów komputer proponuje normalnie Moje Dokumenty/KONAMI
- Na końcu kopiujemy folder img tam gdzie macie zainstalowaną grę.
- Gra ma własny kitserver (uplserver) i trzeba tradycyjnie Managerem wybrać plik upl2012.exe i nacisnąć Attach
Minusy :- Instalka jest w cyrylicy (po ukraińsku lub po rosyjsku), więc trzeba to robić metodą przycisku "Next"
- W grze niektóre obrazki biją "pikselozą" nawet przy rozdzieczości 1027x768 coś. Radziłbym wgrać jakieś swoje ulubione tapety do gry.
- Trochę "dziwny" Gameplay, nie wiem co oni tu wrzucili
Kilka screenów ode mnie na dowód, że patch działa :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPOBIERZ :Niestety z jednego partu na Multiupload nic nie będzie. W połowie się "zawiesza". Już 2 razy próbowałem
Podaję oryginalne linki :
Filesonic :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEFileserve :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEParty można ściągać przemiennie, ale z Fileserve nie radzę. Bardzo się "ciągnie".
Życzę przyjemnej gry