No i niestety się stało, zaczynam kolejną karierę. Bardzo was za to przepraszam, zaczynam i nie dokończam, frajer ze mnie. Inter, Fulham, Manchester, a teraz Hamburger. United skończyłem dlatego, że ten klub wygrał to co musiał, i prowadzenie nim kariery jest bez sensu. (bez historii) Niemiecki Hamburger był na szczycie, ale zdjęto go z niego, ja zamierzam przywrócić mu blask. Myślę, że ogólnie kariera będzie ciekawsza, trzeba przebudować skład, mecze na pewno będą ciekawsze. (trudniejsze) Zmienię trochę szatę graficzną, wszystko zobaczycie w przyszłym czasie. Jeszcze raz, wielkie sorry za ten odpierdziel. A, zapomniałbym.. Jeśli czytasz moją karierę, to komentarz dodawaj z sensem. Jeśli zobaczę, że nie czytasz, to nigdy więcej nie wejdę w twój temat. (wiem, przerażające) Jeśli wam się nie chce dodawać komentarza, dodajcie później, tylko proszę mi nie pisać coś w stylu: "cenne zwycięstwo, dobry mecz rozegrał x i y zawodnik". Będę to ignorował. Zasada koment za koment nie istnieje! Jeśli spodoba mi się twoja kariera, zajrzę do niej. Pozdrawiam, zapraszam do oceniania i częstego odwiedzania.
Gra : PES 2012
Patch : Fire Patch 1.4 AIO
Poziom : Profesjonalny
Długość meczu : 10 minut
Rynek : NormalnyHamburger SV (pełna nazwa Hamburger Sport-Verein e. V., w skrócie HSV) – niemiecki klub sportowy z siedzibą w Hamburgu. Za oficjalną datę założenia klubu uznawany jest 29 września 1887 roku. Jest klubem wielosekcyjnym; oprócz najstarszej i najbardziej utytułowanej sekcji piłki nożnej mężczyzn posiada również następujące sekcje: tenisa stołowego (założona 1927), piłki nożnej kobiet (założona 1970), siatkówki seniorów, baseballa (założona 1985), softballa, badmintona i hokeja na lodzie. W latach 1976-2002 istniała również sekcja piłki ręcznej mężczyzn — obecnie w kooperacji z HSV Hamburg.Pełna nazwa : Hamburger Sport-Verein e. V.
Przydomek : Rothosen, Hanseaten, Bundesliga-Dino
Barwy : niebiesko-biało-czarne
Data założenia : 1887r.
Liga : Bundesliga
Stadion : Imtech Arena
Prezes : Edgar Jarchow
Trener : Thorsten Fink SukcesyMistrzostwa Niemiec (6) : 1922 (tytuł oddano), 1923, 1928, 1959/60, 1978/79, 1981/1982, 1982/83
Wicemistrzostwo (8 ) : 1924, 1956/57, 1957/58, 1975/76, 1979/80, 1980/81, 1983/84, 1986/87
Puchar Niemieczwycięstwo (3) : 1962/63, 1975/1976, 1986/87
finał (3) : 1955/56, 1966/67, 1973/74Puchar Ligi Niemieckiejzwycięstwo (1) : 2003 Puchar Mistrzów / Liga Mistrzówzwycięstwo (1) : 1982/83
finał (1) : 1979/80 Puchar Zdobywców Pucharówzwycięstwo (1) : 1976/77
finał (1) : 1967/68Puchar UEFAfinał (1) : 1981/82
Imtech Arena
Stadion oddano do użytku w 1953 jako Volksparkstadion. Dwukrotnie gościła na nim polska reprezentacja, dwukrotnie remisując z gospodarzami. W trakcie Mistrzostw Świata w 1974 rozgrywano na nim mecze pierwszej grupy, w tym spotkanie RFN – NRD, sensacyjnie przegrane przez gospodarzy, późniejszych Mistrzów Świata, 0:1 i dający ekipie NRD I. miejsce w grupie. Podczas Mistrzostw Europy, 21 czerwca 1988 rozegrano na nim jeden z meczów półfinałowych pomiędzy gospodarzami a przyszłymi zdobywcami trofeum – Holandią, przegrany przez Niemców 1:2.
W latach 1998-2000 został przebudowany kosztem 97 mln € i w 2000 roku oddany do użytku. Na inaugurację został na nim rozegrany mecz Niemcy – Grecja. Po przebudowie stadion posiada 57 274 miejsc, w tym 50 000 siedzących oraz 50 lóż (wcześniej jego widownia mogła pomieścić 61 200 widzów). W 2001 roku został przemianowany na AOL Arena, za którą AOL zapłaciło 15,3 mln €. 4 lipca 2007 stadion został przemianowany na HSH Nordbank Arena, za którą HSH Nordbank zapłacił 25 mln €. Od 1. lipca 2010 stadion nosi nazwę Imtech Arena. Jest to jeden ze stadionów, na których odbyły się mecze Mistrzostw Świata w 2006 – spotkania grupowe grupy czwartej oraz jedno ze spotkań ćwierćfinałowych. Na czas rozgrywania MŚ stadion został przemianowany na "FIFA WM-Stadion Hamburg".
Kadra na sezon 2011/2012
Bramkarze Jaroslav Drobný
Sven Neuhaus
Tom MickelObrońcy Dennis Diekmeier
Michael Mancienne
Heiko Westermann (kapitan)
Jeffrey Bruma (wyp. z Chelsea)
Dennis Aogo
Janek Sternberg
Muhamed Bešić
Miroslav Štěpánek
Florian Brügmann
Slobodan Rajković
Lennard SowahPomocnicy Marcell Jansen
Tomás Rincón
Ivo Iličević
Robert Tesche
David Jarolím
Gökhan Töre
Romeo Castelen
Jacopo Sala
Per Ciljan Skjelbred
Sören Bertram
Tolgay Arslan
Dániel Nagy
Kevin Ingreso
Lam Zhi Gin
Gojko KačarNapastnicy Marcus Berg
Son Heung-min
Mladen Petrić
Paolo Guerrero
Thorsten Fink nowym trenerem Rothosen!
Jak donosi oficjalna strona klubu, nowym trenerem Hamburgu SV został Thorsten Fink! Jest to
doświadczony niemiecki szkoleniowiec, który wcześniej trenował zespół FC Basel. Przypomnijmy
, że klub z Hamburga w roku 2011 zmieniał stanowisko trenerskie aż trzy razy, łącznie z tym!
Co do powiedzenia ma sam były piłkarz m.in. Bayernu Monachium? Zapraszam do czytania!!
- Bardzo się ciesze, że objąłem stanowisko właśnie tutaj. Wiem, że to wspaniały klub, przecież
rozgrywałem przeciwko niemu mecze! To na prawdę coś niesamowitego. Ten zespół w przeszłości
był jednym z najlepszych, zdobywał puchary, lecz teraz tego nie robi.. Ja zamierzam powrócić do tego
"zwyczaju". Kadra jest dosyć silna, jednak muszę znaleźć kilku kreatywnych pomocników, i klasowego
bramkarza. Naszym, a tak na prawdę moim celem, jest to, aby w Lidze Europejskiej dotrzeć jak najdalej,
a na krajowym podwórku zająć miejsce w najlepszej szóstce. Ten klub jest na tyle mocny, żejest to do
zrobienia. Ciesze się także z tego, że to ja zostałem wybrany na to stanowisko. Było na prawdę wielu
kandydatów, a zarząd ostatecznie wybrał mnie. Bardzo mnie to cieszy. - kończy Fink.
W następnych artykułach, poznamy kolejno:
miejsce, w którym odbędzie się tournee,
wywiad z nowym trenerem klubu.
PS. Kariera United zostało osobiście usunięte przeze mnie, jeszcze raz was za to przepraszam. Proszę o wyrozumiałość.