Lubię takie oryginalne kariery, ale Lizo powiem Ci, że z transferem Neymara niestety przesadziłeś. Ja jak prowadziłem Hansę Rostock, to ściągnąłem takiego Chinyamę, a nie od razu Neymara
Wolałem się pomęczyć słabszym składem i awansować, a później kupić jak na beniaminka przystało zawodników którzy w innych klubach grzali ławę przez cały sezon. I większość transferów wtedy byłaby jako wypożyczenie. O wiele realniej i wiarygodniej nieprawdaż ?
Pomysł na karierę fantastyczny, super stroje, ale z transferami mogłeś poczekać. No i nie chodzi o overall zawodnika, ani Ronaldinho, ani Neymar nie byliby tutaj realni - oni by po prostu nie wybrali 2giej Bundesligi. Rozumiem,że wymyśliłeś sobie szejka i w ogóle, ale żeby od razu tak szaleć? Jeszcze Adler i Małecki? O Marchionim nie wspomnę, co za dużo to nie zdrowo jak na sam początek
U mnie w Paderborn jak nimi grałem to znakomity duet tworzyli Kara - Proschwitz ponad 15 bramek na sezon
Eeee co do kariery jeszcze powiem Ci, że przegrałem nimi 2 sezony (1 awans z 2go miejsca, drugi 6 miejsce) a największą moją gwiazdą był właśnie Proschwitz, Alushi i zakupieni zawodnicy: Yazalde, Fabiański oraz Marc Muniesa. Można?
PS. Nawet w mojej obecnej karierze Lewes to wzorowałem się na kadrze z PES 6 i tam też się nieco wymęczyłem by kupić niektórych zawodników (chociażby Paulo Ferreira czy Harry Kewell). Obecnie mam mocny skład a i tak nie planowałem i nie planuje żadnych znacznych wzmocnień po sezonie, pomimo iż prawdopodobnie awansuje do BPL. Powiem Ci, że fajniej wygląda jak sie męczysz słabszymi zawodnikami i jeszcze z nimi osiągasz sukces. Jeszcze lepiej kiedy wynajdziesz w PESie jakąś niezłą perełkę. np. Yazalde (niby napadzior, a na skrzydłach wymiata).
Rada: Jeszcze nie przekonałem się do Twojego stylu pisania, jakoś mało ciekawy. A pomysł z takimi transferami z pewnością obniża notę za karierę -1pkt i kolejne -1 za Neymara
Zacznij od nowa klubem, jeszcze raz Orłem bo to naprawdę fajny pomysł. Ale się nimi pomęcz. Ewentualnie kup jednego zawodnika ze znikomą popularnością, ale z wyższym overallem, bo jest kilku takich. Mogę Ci doradzić kilku zawodników na pewne pozycje, tylko napisz na PW na jakie pozycje poszukujesz wzmocnień.
PS. Jak podmieniłeś logo i nazwę za klub z drugiej ligi? Ważne! Napisz na PW.