0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wcześniej szło Ci średnio ,a teraz proszę wygrana ''The Blues'' nie spodziewałem się tego a sam z nimi dość gładko przegrałem. Mógłbyś częściej dodawać coś z meczu jakiś screnny czy choćby tabelkę. Pzdr
Mam do Was pytanie otóż wiem, że wolicie kariery słabszymi klubami więc może spróbował bym takim. Do zaproponowania mam AS Monaco w którym próbował bym przywrócić lata świetności. Jeśli wolicie bym kontynuował tą karierę to śmiało piszcie ja chcę tylko wiedzieć czy to ma sens. Bo mnie to raczej obojętne, a chcę by kariera przyciągała czytelników .
Chłopie, ja Ci tyle sygnatur wykonałem Nie graj słabym klubem, na moje oko gram kimś takim szybko się znudzi, za szybko.
Mówiłeś, że tylko UTD dobrze ci się gra, także nie ma sensu zaczynać kimś innym.
Przysięgam po raz ostatni na Manchester United, a na wszystko co tylko potrafię jeśli nie uda się to jest koniec do jakiegoś czasu! Również w ankiecie było bardzo dużo głosów na to bym prowadził Manchesterem bo pisanie ulubionym klubem sprawia radość.
Po tak ,,tuskowym" wywodzie chcesz teraz zmieniać klub, by znów wrócić do Man.U, po co ??
kontynuuj karierę ziom
Bardzo podobają mi się twoje relacje z meczy, przyjemnie się czyta.
Mimo wszystko Benfica jest w zasięgu Manchesteru.