wkoncu jest pelna wersja za pol godz bedzie co polupac heh
Zauważyłem co może być powodem wywalania (teraz raz wywali a raz nie...). Nie ładują mi się kamerzyści, kamery na boku boiska i mikrofony... Prawdopodobnie to to, ale dziwne bo wersja Skidrow :|
No tryb kariery nie co odmienili, przynajmniej jeśli chodzi o ikonki Trening jest taki jak z poprzednich pesów, czyli dajemy punkciki co chcemy by było trenowane bardziej a co mniej. Niestety, wywala mnie przed każdym meczem tak samo zresztą jak i przy exibition, więc daleko nie zachodzę. :/
WYLACZ FIREWALLA,ANTYWIRA I BEDZIE SMIGAC
jeśli komuś wychodzi przed meczem gra do windowsa, należy uruchamiać grę w trybie administratora. Pozdrawiam
Nie wstyd kraść wstyd dać się na tym przyłapać.
Sorry, ale mało wiesz. Nawet jak napiszesz na pw o crackach czy na gg to i tak wszystko tobie sprawdzą jak będą chcieli. PW nie jest nietykalne
Trochę pompa, bo gra jeszcze nie wyszła, a niektórzy w nią popylają.
Od 10 lat nie widziałem mniej niż 128 bit.256 bit to już standard od kilku lat, powoli wypierane przez 512 bit.
Wyszla
No w sumie w Izraelu wyszła, trafiła do sklepów przedwczoraj. Zastanawia mnie, czemu Izraelczycy dostali grę wcześniej. Imo, soundtrack wymiata. Nosa nosa na start.
W czwartek DLC: kilka stadionów i strojów.W połowie października DLC z aktualizacją składów.