kawa zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa,pisze że program przestał działać.. jak wgram cracka gra chodzi,patch też,lecz nie ma herbów i strojów które były dodane.. opcje Attach zrobiłem i dalej nic.. gdzie leży problem?
EDIT.
problem rozwiązany .. zrobiłem tak jak napisałeś i uruchomiłem grę jako administrator
tak, ja opisywałem wszystko pod XP bo taki system mam, w WIN 7, Vista zazwyczaj trzeba jako admin.
I git że działa : )
Nie będzie działać na kartach (co najmniej niektórych) geforce. Nawet jest o tym widziałem wspomniane na forum pesedit. U mnie na lapku gra się uruchamia bez zainstalowanego kitserwera na zintegrowanej karcie graficznej, na geforcie już nie.
Dla mnie to chyba oczywiste że jeśli mój komputer jest za słaby to nie instaluję jakiejś gry, ale tak się jeszcze nie zdarzyło chyba z PESem a kompa nie mam najlepszego (grafika gf 8600gt 256ram i chodzi każda wersja od 2009(, a jeśli gra ma nie działać na jakiś kartach to KONAMI musiało coś sknocić chyba.
Witam, wrzuci ktoś sam plik EDIT z tego Pesedita?
Moje dokumenty - Konami - Pro Evolution Soccer 2013 - Save
Z góry dziękuje
Trzymaj
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEDodam jeszcze od siebie że chyba od wersji 11 trzeba w antywirze ustawiać aby ignorował pliki z crackami, ja nawet jak instaluję patche od PESedit to wyłączam na czas instalacji ochronę bo bywało tak że mi anulowało inst. Więc polecam innym aby tak robili.
Nie wiem jak w innych antywirysach ale w moim NOD32 robi się to tak:
Ustawienia zaawansowane - wyłączenia - dodajemy tam plik, rld,dll (pes 12) oraz pesXXX.exe, ja mam jeszcze dodane pliki z cracka na obrazie płyty bo nie chciało mi ich kopiować