Witam, nie mogę grać online, wyskakuje mi taki błąd- "please make sure your network settings are configured correctly". Konto na stronie zalozylem nie moge zalozyc go w grze!!!
Polecam w moim podpisie FAQ. Tam jest napisane w sprawie internetu, zwłaszcza pierwszy punkt.
Witam!
Ja mam następujący problem. Gra ogólnie działa ale przy próbie zagrania w sieci okno gry się minimalizuje i wyskakuje komunikat, że program pes2013 przestał działać, po czym windows niby szuka błędu, nie znajduje i trzeba zamknąć grę. Wcześniej grałem w sieci bez żadnych problemów. POMÓŻCIE!!!!!!
Grasz na jakimś dodatkowym Patchu nie konami ? Jeśli tak to jest tego patcha wina.
Jeśli nie to przeinstaluj grę może pomoże.
Jak i podaj komunikat błędu dokładny. System windows 7 nie naprawi tego. Ściema dla niewtajemniczonych.
Prosze o pomoc co musze zrobic zeby działało???
Tak samo jak wyżej, zerknij do FAQ
PS. ModeratorMoże by tak oddzielny temat jako przyklejony (zamknięty) odnośnie komunikatów z nie możliwością gry online z przyczyn jak w Komunikacie na zdjęciu stronę wstecz i rozwiązaniem problemów (a raczej nakierowanie na rozwiązanie).
Nudne się robi pisanie ciągle tego samego. A problem jest notoryczny, zwłaszcza jak nikt nie zagląda do FAQ i korzysta z opcji szukaj.