Ludzie, napisaliście tu tyle spamu, tyle niepotrzebnych informacji, a nikt nigdzie nie napisał, że żeby pobrać DLC z poziomu gry (co wydaje mi się nazywać pobieraniem "automatycznym") i tak trzeba pobrać ten wymieniany wcześniej wiele razy pliczek (który wydawało się potrzebny jest jedynie do metody manualnej). Wiedziałem, że metoda "ręczna" z pliczkiem od yankey'a działa na pewno, ale myślałem, że może zmienia coś jeszcze w np. statystykach, a ja chciałem zrobić to po bożemu i mieć "czystą" grę. Niech będzie, że się nie znam, ale ja się tutaj zajmuję jedynie strzelaniem pięknych bramek. Dlatego też usilnie starałem się dowiedzieć jak dokonać updateu bezpośrednio w grze.
Oczywiście po otrzymaniu super precyzyjnych odpowiedzi typu "mi działa" zdecydowałem się i tak na metodę ręczną. Działa.
Cieszę się bardzo, jednak uważam, że połowa z Was powinna zostać rozstrzelana albo chociaż ubezwłasnowolniona. A już na pewno wykastrowana żeby powstrzymać potencjalną ekspansję Waszych genów.
Z tematu o DLC dowiedziałem się np. kto prawdopodobnie rozsiewa wirusy, kto lubi Van Persiego, a kto nie. Wiem też, że manual shoty są fajne, że podobno bynajmniej można używać jako synonim dla przynajmniej, kto się z kim nie lubi i takie tam różne.
Piszecie ku*wa nie po polsku, nie wiecie jak działa przecinek i nie rozróżniacie przyimków. Wasze zdania są pozbawione logiki więc nawet nie próbuję ich zrozumieć. Uważacie, że podzielenie się jakąś nieistotną spontaniczną myślą okraszoną niepotrzebnymi emocjami (najlepiej w towarzystwie mnóstwa bluzgów) jest komuś potrzebna, bo niby temu służyć ma forum. Otóż nie! Forum tematyczne, a już tym bardziej takie wyspecjalizowane z podziałem na działy i konkretne tematy służy sprawom, których dotyczy.
Zdaje sobie sprawę, że mówię to na podobnych zasadach, jednak czuję się zaszczuty i zmuszony powiedzieć Wam, że jesteście nędzni. Gów*o mnie również obchodzi, że zgodnie uznacie, że i moja ocena gów*o Was obchodzi - wystarczy mi świadomość, że wiecie do kogo są te żale. A jeśli choć jedna osoba miałaby dzięki temu nawrócić się na słownik, zapoznać z zasadami netykiety albo np. dokonać aborcji to będzie to mój sukces.
Jest tu za pewne mnóstwo ludzi, którzy wiedzieli co i jak, i może nawet gdzieś napisali, ale znakomita większość to urągający mojej godności troglodyci. Jak szukam kluczowych informacji to czytając Was czuję się jakbym układał jakieś semantyczne cyber puzzle. Tylko takie, które okazują się całe uj*bane gów*em i strasznie śmierdzą.
Wkur*ia mnie więc, że macie internet, że oddychamy tym samym powietrzem, i że jeśli znów zdecydowałbym się na rozgrywki online przez pesleague.pl, to musiałbym z Wami obcować. Ja rozumiem gdybyście byli inteligentni, tylko po prostu ch*je. Ale Wy jesteście niedorozwinięci i powinno się przed Wami chronić społeczeństwo. To nie internet Wam zaszkodził, tylko Wy jemu szkodzicie.
Pier*olcie się, pozdrawiam!