mam takie pytanie, może ktoś mnie poratuje, bo komp zagrożony
niedawno po dosyć długiej przerwie postanowiłem sobie znowu popykać w PESa 2014, gra mnie irytuje, ale cóż.... ściągnąłem najnowsze patche itd.
mam jednak notoryczny problem z ładowaniem meczów trybie online, niby z kimś się łączę, niby wszystko ok do momentu startu meczu, bo tutaj się gierka zacina po całości, mam widok stadionu, kibice drą się, ale wszystko stoi w miejscu, i cóż różnie to się kończy, czasem pokazuje, że słabe łączą (ja mam 10 MB/s) , czasem ja wychodzę, bo szkoda mi iluś tam minut , aż to miłościwie wykryje gra
niestety każde zakończenie jest traktowane jako zakończenie przez rozłączenie, zjechałem do courtesy B i tutaj jest koszmar, bo gram z ludźmi , którzy patrząc po prędkości chyba na telefonach grają ,nie mówię już o genialnym systemie "karania cheaterów", goście jak przegrywają standardowo chcą się rozłączyć, ale mecz jest weryfikowany jako ich wygrana "bo próba wymuszenia rozłączenia została wykryta po mojej stronie, po stronie przeciwnika wszystko ok"
krew mnie zalewa, a jeżeli co drugi, trzeci mecz ma mi się kończyć w ten sposób, to gierkę mogę wywalić, bo nigdy z courtesy B się nie wygramole; ze śmiechem przyjmuje to, że po 3 miesiącach wracam i widzę wielu standardowych cheaterów, których raportowałem wiele razy, KONAMI daje strasznie ciała
jakieś podpowiedzi, co mogę zrobić
?