Niczego Ci nie każę , najzwyczajniej w świecie rozśmieszył mnie news o informacjach od Bhattiego. Jak wielkim trzeba być fantastą i bajkopisarzem, i jakże upartym człowiekiem w poszukiwaniu naiwnego gruntu, by twierdzić, że w ciągu niecałego miesiąca Konami potrafiło "dramatycznie" zmienić lipcowy kod gry. Takich historii SF to już dawno nie czytałem...przepraszam rok temu , gdy miała nadejść rewolucja wraz z nastaniem Pes 14 . Gamescom lada dzień, więc szybko się okaże jakie znamiona nosiła wypowiedź Adama.
Generalnie to on od tego jest aby pisać bajki, w końcu odpowiada za promocję gry
często podaje fajne informacje - oficjalne, wrzuca zdjęcia czy tak jak te vine'y dzięki, którym widzimy coś więcej niż robi samo KONAMI bo łatwiej dać grę Bhattiemu i powiedzieć
nakręć parę vineów dla graczy bo nam się nie chce/nie umiemy. Ale wolę te winey niż komputerowo podrasowany "gameplay-trailer"
A co do nazywania Bhattiego kłamcą to po prostu nie wiedziałem czy odnosisz się do PES 2015 czy do dalszych czasów, bo nt. PES 2015 jeszcze nie mieliśmy okazji przyłapać go na kłamstwie bo na temat gry po prostu niewiele wiemy
A poza tym Bhatti nie napisze przecież "sory... bramkarze w 2015 będą słabi jak zawsze bo po prostu nie umiemy", "wiecie co... obrona jest dobra, ale nie potrafimy załatać tych dziur, które się robią, no nie wiemy jak". Kasa się zgadza to go nie obchodzi czy jego teksty za miesiąc/dwa będą miały pokrycie. Jak w Celticu, kasa jest reszta nie obchodzi