Ankieta

Który ze sponsorów powinien stworzyć klub w lidze polskiej?

Red Bull
1 (6.3%)
Pepsi
11 (68.8%)
Oba
3 (18.8%)
Inny (napisz w poście jaki)
1 (6.3%)

Głosów w sumie: 16

Autor Wątek: Zespół użytkowników PesLeague - czyli pod patronatem Coca-Coli po raz drugi!  (Przeczytany 17581 razy)

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
Bardzo dobre stroje i zapewne będzie dobrze się w nich grało. Do bramkarskiego nie mam zastrzeżeń. Jest fajny i dobrze się prezentował na zawodniku.

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
No co tu dużo mówić o strojach. Bardzo ładne, szczególnie podobają mi się wyjazdówki.

Offline przybyl.

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 04.07.2014r.
    • Status GG
Miszczu ponownie zachwyca, świetne stroje.

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 24.10.2009r.
Świetne stroje! Sam nie wiem, w których wolę grać :P Czekam, żeby zobaczyć, jak się na mnie prezentują ;) Yyy... znaczy się na NAS ;D

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 13.02.2010r.
  • Pan Nikt
    • Filmweb
Kitsy wyglądają naprawdę fajnie. Mógłbym w nich pograć. Białe najlepsze :). A hasło "Coca-cola is all in" nieźle nawet pasuje.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
Cóż mogę powiedzieć, podobają mi się te stroje.  :)
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nowy zawodnik w Teamie Coca-Cola
Zespół spod znaku napoju gazowanego pozyskał nowego zawodnika, a jest nim Kubul Niezrzeszony. Piłkarz w ostatniej chwili został zgłoszony do rozgrywek I ligi. Nominalnie jest napastnikiem, ale występować będzie prawdopodobnie również na obu skrzydłach, czy także w pomocy. Ma być tzw. superrezerwowym. Co to oznacza? Ma wchodzić z ławki w większości spotkań, a oprócz tego ma za zadanie zastępować wszelkich kontuzjowanych zawodników z ataku czy obrony. A jak w tej roli poradzi sobie #77, zobaczymy w najbliższych spotkaniach. Martin Miszczu zapowiedział, że poszukiwany będzie jeszcze superrezerwowy obrońca, który zastępowałby kontuzjowanych graczy na tej pozycji.

Witamy na pokładzie Kubula, ale nadal poszukiwany jest jeszcze jeden zawodnik! Link do formularza na pierwszej stronie w pierwszym poście (na dole), gorąco zachęcam do rejestracji w klubie. Ostatnią pozycją jest obrona, ale warto - obrońca, który w swojej formacji ma tylko 3 zawodników, ma o wiele większe znaczenie. :)

Offline Kubul

• Opiekun Ligi PC
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 08.06.2010r.
Ja również wszystkich witam :) Mam nadzieję że będę prawdziwym jokerem tej drużyny i pokażę co potrafię :D

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
Fajna prezentacja zawodników. Czekam na mecze. ;)

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
Ja również wszystkich witam :) Mam nadzieję że będę prawdziwym jokerem tej drużyny i pokażę co potrafię :D
Witamy witamy ;) No inaczej być nie może, tak to by Ciebie nie było w tym zespole. Tutaj nie ma miejsca na słabych! ;D I znając życie, teraz jak to powiedziałem, to mój gość będzie grał najgorzej w całej Polsce ;)

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ostatni gracz, pisać już nie będę o nim, żeby nie przedłużać, jutro coś dodam, a tymczasem powitajmy Lizoo na pokładzie. :)

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
...sierpień 2013

Przedstawienie obu jedenastek zespołu
Trener Miszczu przedstawił wreszcie dwa składy swojej drużyny, które mają grać zamiennie swoje mecze; co ma sprawić, że każdy zawodnik zagra tyle samo meczów, a dzięki temu uda się uniknąć zmęczenia wśród zespole. Menedżer teamu starał się posegregować tak piłkarzy, żeby mogli się wzajemnie uzupełniać, choć zaznaczył, że każdy zawodnik to indywidualność, a tylko piłkarze obrony tworzą zgrany monolit, który w pełnej formie - mimo trzyosobowego składu - nie przepuści żadnego zawodnika. Kapitanem składu B został Artur, natomiast zespołem A, prawdopodobnie na stałe, pokieruje obrońca - Kacper Turek-Rudzik. Poniżej oba składy:

Skład A:
12 Aimo Espon
16 Marco van Red
36 Kacper Turek-Rudzik (C)
2 Norberto Aguilar
3 Rocky Shoushan
27 Arkadinho
13 Sylwester Składowski
11 Michał da Silva Santos Junior
10 Miguel Mejor
69 Abdullah Al-Daro
7 Clemente Veeq

Skład B:
1 Martin Przybyl
5 Krzysztof Krystek
22 Dariusz Darecki
6 Jo Junior "Znowek"
9 John Rambo "Bluesfan"
47 Hose Hernandez
8 Harry TiDi
19 Artur Arti (C)
14 Hector Kfercik
4 Nexat
71 Razer Boateng

Superrezerwowi:
99 Martin Miszczu
66 Paweł Lizakovskyi
77 Kubul Niezrzeszony

Debiut z Rybnikiem
Na Stadionie Narodowym 26 sierpnia rozegrana zostanie 1 kolejka I Ligi Polskiej pomiędzy Teamem Coca-Cola a Energetykiem ROW Rybnik. To powrót do tego poziomu rozgrywkowego po 2 latach, a menedżer czerwono-biało-czarnych nie widzi innej opcji jak wysokie zwycięstwo jego zespołu, a osiągnąć ten cel ma skład A pod przewodnictwem Turka-Rudzika. Jeśli chodzi o pozostałe funkcje: rzuty wolne wykonywał będzie Sylwester Składowski, zwany polskim Juninho, natomiast rzuty karne - kolega kapitana z obrony - Marco van Red. Rzuty rożne owiane są jeszcze tajemnicą, ale prawdopodobnie wykonywał je będzie trzeci obrońca - Norberto Aguilar.

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Pan Nikt
    • Filmweb
No to nie pogram z Arturem  ;D Jeszcze większe napięcie i wyczekiwanie przed pierwszym meczem z Rybnikiem jak się okazało.

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
No to nie pogram z Arturem  ;D Jeszcze większe napięcie i wyczekiwanie przed pierwszym meczem z Rybnikiem jak się okazało.

Jeśli chcesz, to podmienię Cię z Kfercikiem, żebyś był z Arturem w zespole, żaden problem. :)

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Pan Nikt
    • Filmweb
Jeśli chcesz, to podmienię Cię z Kfercikiem, żebyś był z Arturem w zespole, żaden problem. :)
Nie ma potrzeby.  ;)

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
O jak miło, że dostałem opaskę :D :) Miszczu w końcu wrzuca post i jedziemy z tematem :D
No to nie pogram z Arturem  ;D
Aż tak chciałeś :D
" border="0" border="0

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
Cieszę się z jedenastek, bo po prostu trafiłem do dobrej grupy (oczywiście mówię to nie umniejszając nic "A"). Myślę, że możemy się dobrze dogadać i odnaleźć, będzie dobrze. Nie mogę się doczekać jak wyjdziemy na boisko.
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
Coca-Cola... Pepsi... Energetyk... Masz coś jeszcze? ;D
No cóż... Życzę powodzenia grupie A ;) Nie mogę się doczekać naszego debiutu w lidze :D

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
...26 sierpnia 2013

Składy wyjściowe
Team Coca-Cola: Espon - van Red, Turek-Rudzik, Norberto - Shoushan, Arkadinho, Składowski - Michu Jr, Veeq, Al-Daro, Mejor
Energetyk Rybnik: Kajzer - Krotofil, Szary, Grolik, Kutarba - Wieczorek, Gibbons, Kostecki, Feruga - Cisse, Buchała

Podczas sierpniowej zimy...
26 sierpnia 2013 roku, godzina 20:00. Pora roku: zima - tak można opisać warunki panujące na stadionie. Tylko dzięki dodatniej temperaturze udało się uniknąć gry na śnieżnobiałym boisku. Formacja 3-3-4, zawodnicy składu A na boisku - to miało gwarantować sporą liczbę bramek na Stadionie Narodowym w Warszawie. Tak jednak nie było. Gospodarze mimo znaczącej przewagi na boisku, nie potrafili potwierdzić jej bramką. Mimo wielu oddanych strzałów takich zawodników jak Al-Daro, Arkadinho czy Michu Jr, do przerwy na tablicy wyników widniało 0:0, z gry swoich podopiecznych Martin Miszczu może być jednak zadowolony.
Po przerwie na połowie rybniczan zrobiło się jeszcze goręcej. Blisko strzelenia bramki był Sylwester Składowski po strzale z rzutu wolnego czy Clemente Veeq, który zmarnował dobrą okazję do strzału z dystansu. Nie obyło się bez ostrych fauli: za jeden z nich Marco van Red otrzymał żółtą kartkę. Na bramkę w wykonaniu czerwono-biało-czarnych kibice musieli czekać aż do 65 minuty, kiedy to Clemente Veeq wycofał do Sylwestra Składowskiego, który dośrodkował piłkę w pole karne, gdzie w odpowiednim miejscu znajdował się Miguel Mejor. Piłkarz z 10-ką na plecach rzucił się na piłkę, wyprzedzając obrońcę i nie dając szans bramkarzowi rywali! Piłkarze z Rybnika mieli dwie okazje w całym meczu - obie pod koniec spotkania. Jedną sytuację sam na sam znakomicie obronił Aimo Espon, a druga okazja... mogła się zakończyć samobójem po główce Marco van Reda, ale Aimo Espon zachował czujność do końca.
Zawodnikiem meczu został Kacper Turek-Rudzik, z notą 8.5! Nagroda jeszcze nie jest znana.

Galeria

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót meczu
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e20de8ad86ea3289fd1f25ac20dceb52&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e20de8ad86ea3289fd1f25ac20dceb52&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Oceny pomeczowe
Spoiler for Hiden:

Następny mecz
Już 2 września rozegrana zostanie 2 kolejka I Ligi Polskiej. Tym razem przeciwnikiem zespołu z PesLeague będzie bełchatowski GKS. Z jednym z silniejszych rywali w całej lidze zmierzy się skład B pod przewodnictwem Artura Artiego!

« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2014, 16:20:43 wysłana przez Miszczu11 »

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
Świetnie zmontowany filmik, trzeba Cie za to pochwalić ;)
Mejor jaki szczupak :D Van "Yellow" chciał powtórzyć wyczyn, tylko nie na swoją bramkę :D
" border="0" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer