Wróciłem do gry po półtora miesięcznej przerwie- nie gralem z powodubraku dostepu do psa 3. Wyniki średnie, pierwsze szesc mecxy tylko raz wygralem raz przegralem cztery remisy. Pozniej zaczalem wygrywać, ale co dostrzegłem, strasznie sie ekipy uzbroily sklady sa full wypas, a to co robi ronaldo lub ibra zwala z nog... A ja nic nienogewylosowac konkretnego mam managera bento i strasznienie kompatybilny ten menago. Kogo zdobede to ma tactical fit na poziomie 45...
Miałem 80k za agenta lm z ktorego konami wracalo punkty, puscilem dwa razy tego niwego agenta i resztę losowalem za gp w poszukiwaniu skrzydłowych napastników, na 8 Pilek jedna czarna, koszmar, w dodstku defoe50fit.
Ktosmainfo cxy bedzie jakis agent na ktorego warto zbierac gp ?bo z tych normalnych losowań to janigdy nic niezdohede chyha ze pech ze szczęściem sie.równoważy w tej grze? Próbować dalej?
Ps. Moj menager to jakis dynanit, gra niesamowicie dynamiczna pes traci powoli na jakości wraz z przyspieszeniem gry, dawno nie mialem zadnego ciekawego meczu wszystkie to jakies wymiany ciosów, pes 14 mial trochewiecej wspólnego z szachami pes.15 zas chyba z soniciem