Chyba antywirus zablokował Ci ten plik "sdken...coś tam.dll". Przywróć go jakby, co.A tak w ogóle - kup oryginał.
dzięki, pomogło
Czy ten patch zawiera w sobie wszystkie DLC ? Bo chciałbym go na czystego Pesa zainstalować
mam problem, jak odpalam grę (e-mod.exe) pokazuje mi sie czarny obraz i nic sie nie dzieje
Witam, mam problem, jak odpalam grę (e-mod.exe) pokazuje mi sie czarny obraz i nic sie nie dziejemoze ktos mial juz taki problem, pozdro
witam , mam taki problem [img]http://pro-evo.pl/imgup/viewer.php?id=klz1428437485c.jpg
już sobie poradziłem, wszystko działa, a co do wgrania zdjęcia to nie każdy rodzi się ze zdolnościami do wszystkiego... wystarczyło zaznaczyć linka i uruchomić
UWAGA!!! Jeżeli ktoś ma problem z ustawieniem np rozdzielczości lub jak mu gra przycina to niech usunie plik settings.dat z KONAMI\E-MOD 2015. by PESnext.pl z moich dokumentów
Instaluje już z 5 raz patcha i mam problem z plikiem "sdken...coś tam.dll" zdjęcie zapożyczyłem REJESTRACJA lub LOGOWANIE cały czas wyskakuje błąd z tym plikiem wyłączałem antywirusa zaporę systemu i nic dalej to samo nie mam już pomysłu co z tym zrobić proszę o pomoc.Z góry dziękuje.
Przywróciłem go z kwarantanny i dalej to samo jak możesz to wrzuć ten plik.