no widzisz, ale też nie ma wytłumaczenia na to, ze koleś miał ileś tam meczy wygranych i zero przegranych, to jest nie realne, ja z SIM z 7 ligi nie moge wyjść, już drugi raz ją ogrywam i z miejsca mam 3 mecze przegrane, 2 przegrane po prostu a 3 po tym jak mnie wyrzuciła z Serwerów, nawet jak wrzucam na Diwizje SIM Ronaldo, messiego to nic to nie daje, bo oni nawet nie używaja przyśpieszenia, podczas gdy moge np podać prostopadłą piłkę gdzie jest nie kryty zawodnik, to on biegnie do końca i się odwraca, czego nie rozumiem kompletnie
wytłumaczenie mam takie że tenże KUC z serią iluś tam dziesięciu zwycięstw w div sim bez żadnej porażki być może rozłącza mecze w taki sposób że mu przypisuje zwycięstwa innej możliwości po prostu nie ma, przy okazji rozłączenia to pozdrawiam środkowym palcem niektórych kolegów z 1 setki ranku
Co drugi spieprza gdy zaczyna przegrywać różnicą 2 bramek na szczęście mecze są "tylko" anulowane, rozpuśćcie włosy kuce i dopuśćcie do siebie myśl że są lepsi od was bo wam zwieracze w końcu puszczą
,dobrzy to wy jesteście ale jak się trzeba rozłączyć, świnie bez honoru
a jeszcze nie dawno pisałem że nie mam takich problemów...ehhh.
Wpadł mi przy okazji pewien pomysł, może wpisujmy na forum gości którzy rozłączają ewidentnie mecze, tzn. przy stanie 2:0, 3:0 i wyżej i na jakiej platformie gracie, wtedy ewentualnie poblokujemy sobie za wczasu takich moskitów aby uniknąć frustracji w przyszłości, wydaje mi się że będzie to bardziej skuteczne niż pisanie raportów do KONAMI.