Ma ktoś trenera Loewa? Mam zamiar go kupić, ale nie wiem czy da się przestawiać pozycje AMF na np skrzydłowych lub bocznych pomocników ? Dobrze się nim gra?
Niestety nie da sie z amf'a zrobic skrzydlowego. Ewentualnie z amf mozna zrobic cmf. Jak z amf zrobić cmf?? Pierwsze słyszę Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Czy Wy macie jakiś sposób kiedy nacisnąć by wpadła czarna ?Bo ja mam same zlote, czasem się trafi czarna ale wtedy wpada max Witsel (inna sprawa że jest zajebisty)O co chodzi ? Farmie i farmie i nic:)
Czy ktoś z kolegów podpowiedziałby co może być przyczyną że za każdym razem jak próbuję wejść w turniej zamyka mi grę???
Grałem competition i po eliminacjach trafilem na tego kutafona adidas_pro. Zanim sie mecz załadował wywalilo gre i jakiś dziwny błąd. Oczywiście 3-0 w plecy ale nie dało sie go zablokować.
Kolejny frajer na jakiego uważajciebigbrissouPrzegrywał 3-0 alepo każdej bramce robił pause, coś grzebał, połączenie cały czas się pogarszało, aż w końcu wywaliło mnie do PULPITU i minus 10 pktU mnie już jest zablokowany
Hmm, trafiłem dzisiaj R.VAN PERSIE (link: REJESTRACJA lub LOGOWANIE) i teraz mam pytania co o tym losowaniu sądzić? Macie go? Graliście przeciwko niemu? Co myślicie, jakie macie zdanie? (dzięki za wszystkie odpowiedzi, ma maksymalnie słabe zgranie, a jakoś go nie zapamiętałem w tej edycji narazie i nie wiem czy jest sens go zgrywać, a swoją drogą dlaczego nie trafił się Ibra no ale mogło być gorzej) edit:trafiony w agencie: Road To UEFA Euro 2016 Stars