Witam
Przegrałem ze 120 meczy w myclub, składzik mam dobry, ba, nawet bardzo dobry ale to co się dzieje to czysta kpina. Obrona bardzo często się gubi, klasyczny 'odbijaniec', jak dzieci we mgle. Proszę nie pisać, żebym nauczył się grać w obronie bo nie gram imo źle ( ranking ~700 ). Potrafię grać w defensywie ale czasami po prostu nie idzie nic zrobić, zanim taki delikwent się obróci a co gorzej często odbite piłki lądują pod nogami napastników albo trafiają w obrońcę, jednego, drugiego, trzeciego i dopiero do napastnika. A jeszcze ile czasu czasem wymaga od wciśnięcia przycisku pomyślenie o tym żeby podać! O bramkarzach nie wspomnę. Trafiłem t.courtois z free agenta i na 17 lvlu broni TRAGICZNIE. Lepiej nieco Lloris z lvl 37 ale też pozostawia wiele do życzenia. Atak radzi sobie bardzo dobrze ( C.Ronaldo, A.Gyan, Neymar ). Moim zdaniem problem leży w trenerach którzy mają ustawienie na pałę. Wysoko wysunięta obrona, agresywny pressing co pozostawia luki dla jakże przykoksowanej piłeczki na wyjście. Szkoda tylko że jest taki mały wybór i znaczna większość ma wysoko ustawioną obronę ( przynajmniej z tych lepszych ) przez co mamy ping ponga bo napastnicy grają bardzo dobrze a bramkarze tragicznie. No nic teraz mi pozostaje czekać na trenera defensywnego i grę na kontry bo często nie idzie grać przez to co się dzieje w defensywie : (