dzięki na LT nie pójdzie, dam sobie spoko, wiesz twoja ekstraklasa tęż chodzi na ps3 ale jest niekompletna ale chodzi, samo spolszczenie też chodzi na innych patchach na xa i pleya. Podziwiam twoją pracę .Pozdrawiam
brakuje kilka twarzy są same oczy bez głowy ,jest bez stadionów ekstraklasy bo zawieszały system, trzeba by się pobawić ale za dużo zachodu. Na LT pójdzie to daj mi wskazówkę to opanuję
3 dzien walcze jak w tej grze wgrać data pack 3,title update wszystko smiga a gra nie widzi data packów.wgrałem wszystkie trzy przez horizona,wszystkie możliwe kombinacje i nic.ktoś ma jakiś pomysł?data packi zainstalowane prosto z menu xbox orginalnego z pena.
Super robota. Patch działa na RGH, mam tylko pytanie odnosnie trawy. Czy poprawialiscie wyglad murawy na stadionach wzgledem tego co było w oryginale ? Jakos dalej ta trawa wyglada tak blado, bez koloru. Da sie cos z tym zrobic ?
Mam problem poniewaz po wgraniu nowego data w trybie kariery zacinaja mi sie mecze wyskakuje znaczek ekstraklasy zacina i trzeba restartowac konsole z poprzednim data tak nie mialem ktos cos poradzi ?
Cześć Bolek . Znalazł byś chwilę czasu na przedstawienie mi krok po kroku jak wgrać tego patcha na czystego Pesa ? Konsola LT.3.0 . Nigdy wcześniej nie robiłem tego na konsoli ,tylko na PC wiec jestem kompletnie zielony . Pozdrawiam
Dzieki za odpowiedz zaraz działam . Jak próbowałem nieudolnie zainstalować go poprzednio to po zgraniu przez Harizon zgrywając już potem pliki na dysk na konsoli nie mogłem odnaleźć pliku DPFILES o którym wspominałeś że trzeba go zgrać. Kolejną rzeczą która nie wiem czy ma wiekszy wpływ jest że jak na filmiku jest pokazane jak klika za pierwszy razem w "Inject " po czym klika na edit 000000 wyskakuję tam ltam jak gdyby jakieś konto , u mnie takiego czegoś nie ma . Nastepnie TU2 wygasło na tej stronie . Kompletnie jestem lewy w te klocki wiec prosze o wyrozumiałość
W takim razie dlaczego ten plik mi sie nie chce skopiować na pednrive ? Pendrive może nie czytać takie pliku jak .bin ?
bolek dasz mi wskazówkę jak wgrać inny komentarz?
wcześniej pisałeś że na LT pójdzie
Sorki ale dodam jeszcze ze gent ma znaczek genku a Czarnogóra i Cypr nie maja loga czy chociazbyt flagi
W trybie kariery gram Wisła Płock 2 sezon jestem w ekstraklasie i zacielo mi na meczu z Lechia Legia Wisła Kraków ale ponownie wgralem ten data i odpaliłem mecz z Wisła i działał nie wiem o co kaman ale narazie nie zacielo jak będzie problem to dam znać . A ogólnie dałoby rade mieć takie buty jak są tam na tych zdjęciach w grze bo przykładowo jak sie wybiera komus kapcie to ma inne jak na tych obra,kach podobnie jest z rękawicami bramkarskimi a niektóre są niewidzialne aha i jeszcze zauważyłem ze ogólnie konoplyanka z Sewilli ma twarz iarmolenki z dynama Kijów lepsza niż sam iarmolenko i widziałem też ze w powtorkach ogólnie hlouskowi facjata jeździła po ziemi . kuswik z lechi ma wytatuowane oczy jak popek jeszcze jedno co mi się udało zauważyć to to ze ogólnie Wisła Płock ma na koszulkach nazwiska a w tym miejscu ma sponsora i się jedno z drugim przeslania ale oglolnie to chyba wszystko co mi sdalo udało zauważyć