Autor Wątek: [X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan  (Przeczytany 114838 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
dzięki tak myślałem kolor ikon jest różny ale same zera w rubryce przed ikoną i w tym sęk. dzięki bolek
Luzik :)

NOWE PLIKI Z STROJAMI NA COPA AMERICA POPRAWIONE TWARZE I NOWA MUZYKA W GRZE NA 1 STRONIE GOTOWE DO POBRANIA
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2016, 23:35:53 wysłana przez bbolek83 »

Offline Shakugan

  • Starszy trampkarz
  • *
  • Join Date: Lis 2015
  • location:
  • Wiadomości: 74
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 12.11.2015r.
Dawno mnie nie było, i nie mogę odzyskać konta GG, więc jestem odcięty od świata. :)
Wrzuciłem nowe pliki i oto rzeczy, które zauważyłem:
1) Jest jakiś problem z piłkami, bo są dwie te złote, jubileuszowe i nazwy nie zgadzają się z piłkami:
Spoiler for Hiden:
Są też 4 takie ze znakiem zapytania, każda z nich w czasie meczu jest tą złotą:
Spoiler for Hiden:

2) Jeśli chodzi o nowe drużyny, to ta egipska Zamalek SC ma trochę niepoprawnych zawodników, ale domyślam się, że prace nad nią trwają ;) :
Spoiler for Hiden:

3) Buty działają ładnie, wszystkie pasują do obrazków, murawy też są ok :
Spoiler for Hiden:

Dobra robota  :laugh:

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Dawno mnie nie było, i nie mogę odzyskać konta GG, więc jestem odcięty od świata. :)
Wrzuciłem nowe pliki i oto rzeczy, które zauważyłem:
1) Jest jakiś problem z piłkami, bo są dwie te złote, jubileuszowe i nazwy nie zgadzają się z piłkami:
Spoiler for Hiden:
Są też 4 takie ze znakiem zapytania, każda z nich w czasie meczu jest tą złotą:
Spoiler for Hiden:

2) Jeśli chodzi o nowe drużyny, to ta egipska Zamalek SC ma trochę niepoprawnych zawodników, ale domyślam się, że prace nad nią trwają ;) :
Spoiler for Hiden:

3) Buty działają ładnie, wszystkie pasują do obrazków, murawy też są ok :
Spoiler for Hiden:

Dobra robota  :laugh:
Siema no dawno Cię nie było ważne ze wrócileś :P to zawsze coś pomożesz i już liste mi poprawek wychaczyleś hehe
muszę zobaczyć te piłki he nowe druzyny wrzuciłem a już ich nie edytowałem nie mam czasu jak ktoś zedytuje je to może exporta mi przysłć mam już łks łódź zrobiony prze kolegę :P
Shakugan piłki są ok u mnie zobacz czy sobie nie zapomniałeś wgrać nowego data bo tam są piłki :) właśnie sprawdzałem i nie mam znaków zapytania nawet tej pilki nie mam bo Ja wywaliłem i wstawiłem piłkę do euro hehe
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2016, 13:22:42 wysłana przez bbolek83 »

Offline n0ra

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lis 2010
  • location:
  • Wiadomości: 5
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 19.11.2010r.
Witam

Mam wgrane wszystkie pliki z zaleceniami, konsola rgh, gra sie uruchamia, bez zalogowania chodzi, na moim profilu crashu zarowno z tu4 jak i tu5. Pierwsza wersja dzialala, po zakutaliowaniu do 1.04 i data pack 3 wywala. Byc moze pomoze usuniecie savow (edit wywalony), nie wiem jak je usunac, prosze o pomoc. Pozdrawiam

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Witam

Mam wgrane wszystkie pliki z zaleceniami, konsola rgh, gra sie uruchamia, bez zalogowania chodzi, na moim profilu crashu zarowno z tu4 jak i tu5. Pierwsza wersja dzialala, po zakutaliowaniu do 1.04 i data pack 3 wywala. Byc moze pomoze usuniecie savow (edit wywalony), nie wiem jak je usunac, prosze o pomoc. Pozdrawiam
Bardzo dziwne jak wskakuje intro eklapy po napisach konami i versie maasz 1.04 i data 3 to tylko edit może psuć i wyłaczać grę saves nie one na pewno nie psuja

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Nie wiem oglonie jak to wygląda z tymi nowymi plikami ale ogólnie gra wciąż zacina nie wiem czym tym jest spowodowane ale w przerwach na powtórki w meczu logo ekstraklasy się zacina a nawet czasem go nie ma jak nie da rady rozwiązać problemu to bym prosił o dpfiles z przed tych aktualizacji bo wtedy nic nie cielo a wole se pograć jak mieć lepsze statystki zawodników aha i wyłącza chyba w każdym meczu bo jak pomine mecz i zagram kolejny to też zacina

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
O tylko w trybie kariery a gram ta sama z przed aktualizacji

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Nie wiem oglonie jak to wygląda z tymi nowymi plikami ale ogólnie gra wciąż zacina nie wiem czym tym jest spowodowane ale w przerwach na powtórki w meczu logo ekstraklasy się zacina a nawet czasem go nie ma jak nie da rady rozwiązać problemu to bym prosił o dpfiles z przed tych aktualizacji bo wtedy nic nie cielo a wole se pograć jak mieć lepsze statystki zawodników aha i wyłącza chyba w każdym meczu bo jak pomine mecz i zagram kolejny to też zacina
znalazłem błąd w lechu i w  lubinie poprawiłem daj znać kim grasz i na jakiej druzynie wywala to się naprawi
O tylko w trybie kariery a gram ta sama z przed aktualizacji
to była wina faces u mnie działa poprawnie pobierałeś jeszcze raz faces pliki bo byly zmieniane napisz mi jakie mecze w karierze Ci sie wyłączają  to sprawdze u siebie ja mam pół metek w lidze polskiej grając Legią i jest lux
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2016, 00:40:00 wysłana przez bbolek83 »

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Wiec gram Wisła Płock będąc juz w ekstraklasie i wylaczalo mi na koronie i gorniku Zabrze

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Wiec gram Wisła Płock będąc juz w ekstraklasie i wylaczalo mi na koronie i gorniku Zabrze
ok będę szukał tych wadliwych faces i dam znać

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Jeszcze z Lechia mnie zacielo

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Jeszcze z Lechia mnie zacielo
masz tu nowy dpfilees buty są popsute i dlatego wywala grę muszę popracować nad butami z tego co mi wyszły błędy zrób test i daj znać czy jest ok
Spoiler for Hiden:
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2016, 13:35:02 wysłana przez bbolek83 »

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Ogólnie to zrobiłem test i zaraz i tak z Lechem przycielo a pominolem ten mecz i z Podbeskidziem działało nie wiem o co kaman ale chyba niezbyt to pomogło bo pierwszy mecz z Lechem zagrałem a w teraz w rewanzach juz dupa

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Ogólnie to zrobiłem test i zaraz i tak z Lechem przycielo a pominolem ten mecz i z Podbeskidziem działało nie wiem o co kaman ale chyba niezbyt to pomogło bo pierwszy mecz z Lechem zagrałem a w teraz w rewanzach juz dupa

zobacz czy masz takie pliki na dysku konsoli i wgraj nowy dpfiles tamten był zły i daj znać
Spoiler for Hiden:
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
Soundtrackrocznica.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
copa america kitsy.cpk
rekawice.cpk
app.cpk
dpfiles do tych plików REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Ja wgrałem ten dpfiles z 1 strony ale usunelem te kitsy i soundtrack ,czy mam to znowu wgrać ale ztym dpfiles co zapodales  czy tak może być ?

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Ja wgrałem ten dpfiles z 1 strony ale usunelem te kitsy i soundtrack ,czy mam to znowu wgrać ale ztym dpfiles co zapodales  czy tak może być ?
tak wgraj te pliki i zobacz powinno być lux 

Offline ArcadioMorello

  • Starszy trampkarz
  • *
  • Join Date: Lut 2011
  • location:
  • Wiadomości: 80
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.02.2011r.
zobacz czy masz takie pliki na dysku konsoli i wgraj nowy dpfiles tamten był zły i daj znać
Spoiler for Hiden:
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
Soundtrackrocznica.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
copa america kitsy.cpk
rekawice.cpk
app.cpk
dpfiles do tych plików REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Patch jest mistrzowski :)
Grając tryb kariery Wisłą Kraków zacina mi grając przeciwko Lechii.
Plik buty.cpk trzeba usunąć z dysku konsoli? Czy wystarczy wgrać nowy plik dpfiles?

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Patch jest mistrzowski :)
Grając tryb kariery Wisłą Kraków zacina mi grając przeciwko Lechii.
Plik buty.cpk trzeba usunąć z dysku konsoli? Czy wystarczy wgrać nowy plik dpfiles?
usuń plik z dysku i wgraj dpfiles nowy bo plik buty cpk jest nie potrzebny

Offline ArcadioMorello

  • Starszy trampkarz
  • *
  • Join Date: Lut 2011
  • location:
  • Wiadomości: 80
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.02.2011r.
usuń plik z dysku i wgraj dpfiles nowy bo plik buty cpk jest nie potrzebny
usunąłem plik buty.cpk, wgrałem nowy plik Dpfiles z 09.05.2016 i patch przestał mi działać...
Proszę o pomoc

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
usunąłem plik buty.cpk, wgrałem nowy plik Dpfiles z 09.05.2016 i patch przestał mi działać...
Proszę o pomoc
te pliki musisz miec dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
Soundtrackrocznica.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
rekawice.cpk
copa america kitsy.cpk
app.cpk
masz dpfiles do tych plików REJESTRACJA lub LOGOWANIE

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer