Autor Wątek: [X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan  (Przeczytany 115142 razy)

0 użytkowników i 4 Gości przegląda ten wątek.

Offline GIETKA PALKA

  • Amator
  • *
  • Join Date: Mar 2016
  • location:
  • Wiadomości: 22
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.03.2016r.
Wszystko wgrane a i tak z termalika wywaliło zauważyłem też ze w trybie kariery moi niektórzy z tracą twarze a w Edit je maja juz nie ogarniam juz powoli mnie się pesa nie chce odpalać bo 2 mecze jest dobrze a na 3 wy...ie

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Wszystko wgrane a i tak z termalika wywaliło zauważyłem też ze w trybie kariery moi niektórzy z tracą twarze a w Edit je maja juz nie ogarniam juz powoli mnie się pesa nie chce odpalać bo 2 mecze jest dobrze a na 3 wy...ie
muszę przetestować w takim razie mówisz ze z termalika masz błędy zagram kariere w eklapie :P i dam znac

Offline sun93

  • Amator
  • *
  • Join Date: Kwi 2011
  • location:
  • Wiadomości: 1
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.04.2011r.
bolek faces2.cpk prawdopodobnie został usunięty. Można reup?

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
bolek faces2.cpk prawdopodobnie został usunięty. Można reup?
naprawione już link dostępny

Offline brysiek18

  • Amator
  • *
  • Join Date: Maj 2016
  • location:
  • Wiadomości: 1
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 19.05.2016r.
mi nie dziala,robie jak w opisie,konsola rgh pomocy!!!

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
mi nie dziala,robie jak w opisie,konsola rgh pomocy!!!
1.masz RGH przeróbkę pobierz wszystkie pliki  z strony pierwszej  W twoim opisie brakuje Ci dlc 1 i 2 pobranego i wgranego czytaj niżej masz opisane wszystko jak zrobić.......
2. usuń wszystko co dotyczy pes2016
3. wgraj pes 2016 najlepiej w xex a i musi być pes2016 complex czyli gra na Europę
4. odpal czystego pesa na kosnoli strzel bramkę i zapisz ją lub stan gry "save game"
5. teraz wszystkie  pliki pobrane wgraj na pena i bezpośrednio z pena na konsole przegraj do poradnik w spoiler
Spoiler for Hiden:
Bardzo waże aby Patch działał w 100% zwrócić uwagę na

PORADNIK DLA RGH GDZIE W GRAĆ FOTO
WCHODZIMY W MENADZER PLIKÓW JAK NA FOTO

POTEM WCHODIMY W HDD1 JAK NA FOTO

NA DYSKU KONSOLI MAMY TAKI FOLERY WCHODZIMY W CONTENT

W CONTENT MAMY DWA FOLDERY 1 ZERA DRUGI CYFRY I LITERKI DO PIERWSZEGO WGRYWAMY PLIKI BOLEK DO DRUGIEGO EDIT

WCHODZIMY W FOLDER PIERWSZY SAME ZERA I SZUKAMY FOLDERU O NAZWIE 4B4E0861 NA ZDJECIU ZAZNACZONY NA ZIELONO WCHODZIMY W NIEGO

POKARZE SIE FOLDER ZERA I 1 NA KONCU WCHODZIMY W NIEGO

WGRYWAMY WSZTSTKI PLIKI BOLEK DPFILES I DLC

NASTEPNIE ROBIMY WSZYSTKO TAK SAMO Z EDITEM TYLKO ZMIENIAMY FOLDER Z SAMYCH ZER NA CYFRY I LITERY

ODSZUKAC FOLDER O NAZWIE 4B4E0861

WYCHODZIMY DO NIEGO

WGRYWAMY EDIT TUTAJ



TITLE UPDATE WGRYWAMY DO FOLDERU ZAZNACZONY W KOLE CZERWONYM


tak wyglada sciezka dokladnie

HDD:Content/000000000000000/4B4E0861/00000001/tu wgraj pliki

a edit bin wyrywasz na
HDD:Content/E00002E08DF8220B/4B4E0861/00000001/

EDIT000000.BIN

chyba że masz neta  w konsoli to możesz przegrać przez fttp np. przez program file zilla


6. pobierz  również title updata i wgraj do katalogi "cache" lub jak masz aureore pobierz z neta bezpośrednio i aktywuj
7. teraz uruchom grę i zobacz czy na stronie startowej masz 1.04 version i data 3.0
8. bardzo ważne  usuń edit0000000 jak masz na konsoli uruchom grę bez edita ------ edit to inaczej "of"
9.pliki potrzebne do patcha takie musisz mieć wgrane wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler for Hiden:
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
Soundtrackrocznica.c
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
copa america kitsy.c
rekawice.cpk
app.cpk  + DPFILES NIŻEJ TEZ POBIERZ I WGRAJ Z TYMI PLIKAMI


link do dpfiles pobirz sobie z tego linku
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
KONIEC PATCH MUSI ŚMIGAĆ!!!!!!!!!!!!!!

Offline ibraPSG

  • Starszy trampkarz
  • *
  • Join Date: Lis 2014
  • location:
  • Wiadomości: 66
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 04.11.2014r.
Witam
Który plik jest odpowiedzialny za spolszczenie ?
bo chciałbym spróbować czy spolszczenie zadziała z innym patchem

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Witam
Który plik jest odpowiedzialny za spolszczenie ?
bo chciałbym spróbować czy spolszczenie zadziała z innym patchem
działa na pewno nie powiem Ci teraz który to plik bo nie pamiętam tego trzeba by sprawdzać po kolei albo udać się do autora spolszczenia.. on pewno ma samo spolszczenie

Offline pablo1987xxx

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2016
  • location: Doruchów
  • Wiadomości: 30
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.01.2016r.
  • Gram w: pes 2017
U mnie patch działa ale jak chce wlaczyc mecza to mi zawiesza konsole  :o i musze ja resetowac o co kaman?

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
U mnie patch działa ale jak chce wlaczyc mecza to mi zawiesza konsole  :o i musze ja resetowac o co kaman?
jaki mecze ?? Ci zawiesza ?? usunołeś edit a i czy masz version 1.04 i data 3 na stronie startowej masz tą informcje o data i version????

Offline Rufi85

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lis 2013
  • location:
  • Wiadomości: 3
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.11.2013r.
Witam,

można prosić o wgranie butów, bo jest napisane że wadliwy plik

Pozdrawiam

Offline pablo1987xxx

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2016
  • location: Doruchów
  • Wiadomości: 30
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.01.2016r.
  • Gram w: pes 2017
mam wersje 1.00

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
Witam,

można prosić o wgranie butów, bo jest napisane że wadliwy plik

Pozdrawiam

nie mam czasu na tyle bo trzeba by te buty testować na tą chwile
mam wersje 1.00
to dlatego Ci wywala wgraj title uptade i bedzie ok jaka konsola przeróbka??
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2016, 17:07:26 wysłana przez bbolek83 »

Offline pablo1987xxx

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2016
  • location: Doruchów
  • Wiadomości: 30
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.01.2016r.
  • Gram w: pes 2017
tak przeróbka  :) a który dokładnie ten title uptade?

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
tak przeróbka  :) a który dokładnie ten title uptade?
pisze na pierwszej stronie title updata pobierz wszystkie i zaznacz 1.04

Offline pablo1987xxx

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2016
  • location: Doruchów
  • Wiadomości: 30
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.01.2016r.
  • Gram w: pes 2017
U mnie tez juz śmiga  :D

Offline frytek92

  • Piłkarz ekstraklasy
  • ***
  • Join Date: Lis 2008
  • location: Zabrze
  • Wiadomości: 367
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.11.2008r.
  • Visca el Barça!
    • Czytam i Wiem
  • Gram w: PES 2016
U mnie po wgraniu patcha gra strasznie muli przy wczytywaniu, a ostatecznie konsola zawiesza się po stworzeniu profilu i wyborze ulubionego klubu, gdy w lewym dolnym rogu widnieje napis "Czekaj". Konsola nie przerobiona, wersja gry 1.04 i DLC 3. Próbowałem reinstalować kilka razy i nawet instalowałem dołączone pliki dt80 i title update, zastępując te z xbox live, ale efekt zawsze jest ten sam.
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2016, 23:25:42 wysłana przez frytek92 »

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
musisz dlc i title miec pobrane z live xbox.. zrob tak usun wszystko pobierz od nowa dlc i title uruchom gre i zobacz czy masz version1.04 i data 3 jak bedzie wszystkie z strony pierwszej pliki przez horizon wgraj i przenies na konsole tylko nie pobieraj juz dt100,200,300 i title updata

Offline frytek92

  • Piłkarz ekstraklasy
  • ***
  • Join Date: Lis 2008
  • location: Zabrze
  • Wiadomości: 367
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.11.2008r.
  • Visca el Barça!
    • Czytam i Wiem
  • Gram w: PES 2016
Nie wiem co robię źle, ale zainstalowałem od nowa całą grę, wgrałem łącznie 15 plików patcha (bez score), wersja gry jest prawidłowa, a wciąż ruszyć nie chce.

Offline bbolek83

  • Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Lut 2015
  • location:
  • Wiadomości: 916
  • Dostał Piw: 78
  • Na forum od: 23.02.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: pes2015
a masz intro z ekstraklasą ??? po literach konami i strone startowa całkiem inną niż w orginale

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer