Mam tylko pytania....
Jest napisane że wszystkie drużyny będą mieć oryginalne loga i stroje i moje pytanie brzmi...czy nie spieprza wyglądu strojów i herbów drużyn które już są licencjonowane w pesie. W sensie takim czy licencjonowane drużyny też będą poprawiać czy je zostawia w spokoju?
Kolejne pytanie to...stadiony.
Piszą że będą wszystkie ale czy one będą mógłby być używane podczas gry online? Bo wydaje mi się że nie?
To samo dotyczy wszystkich tych podpunktow o których pisali że będą w hd... murawy itd. To raczej online nie będzie widoczne bo przeciwnik musiałby widzieć to samo co ja a to raczej nie możliwe skoro nie będzie miał tego patcha u siebie....
skoro chodzi Ci o wersję na ps4 to na 95% nie ma możliwości edytowania strojów i herbów drużyn licencjonowanych
trochę śmieszne, grając oryginalną barceloną będziesz mieć 2 stroje do wyboru, a Realem 4 komplety (jak se wgrasz)
ciekawe co masz na myśli pisząc, że będą wszystkie stadiony...
będą wszystkie którę będą, żaden nieoficjalny patch nowych nie doda bo to niemożliwe, ewentualnie można je w malym zakresie spersonalizować np wybrać dla MU konami stadium, wybrać czerwone krzesełka i podpisać Old Trafford. Dla Chelsea wybrać konami stadium, niebieskie krzeselka i podpisać Stamford Bridge, jakby nie było cały czas będzie to Konami Stadium.
grze online nie ma to żadnego znaczenia, każdy widzi to tak jak ma u siebie Ty możesz widzieć pasy okrągłe, a przeciwnik kratę na krzyż jeśli będzie miał taki trawnik ustawiony, to samo tyczy się strojów. Ty będziesz widział swoje on swoje, wgrasz sobie patch z bundesligą, Ty będziesz widział Bayern, on np Rio Ave(jesli bayern byłaby np za rio ave)... oczywiście online i tak nie bedziesz miał składu z offline, tylko pionków z rio ave np...