Nie no chłopie co ty gadasz aż ręce opadają normalnie by się chciało wejść w dyskusje ale na prawdę nie ma chyba sensu... fifa to gra robiona pod niska grupę wiekowa.. gra oparta na dobrej reklamie i stawiana na piedestale dzięki kasie która jest w nią pakowana.. jedyna przewaga nad konami to jest w tym momencie hajs na wykupienie licencji no i pełne PL. Przez to idzie taki Janusz do gimnazjum i rozmawiam z drugim Januszem o fifie ktora jest reklamowana nawet w lesie... w przypadku pesa tego nie ma.. każdy typek co przyjdzie do mnie i posmakuje pierwszy raz co to jest pes(ps4) mówi że to petarda w porównaniu do fify.. która jest powtarzalna i gumowa. Więc z tym arkade to proszę Cie... starczy
jesteś zwykłym fanbojem i takim samym januszem jak fifowce naśmiewający się z pesa, że można w nim zagrać wielkie derby Manchasteru Man Blue kontra Man Red, no ale nie ma to jak grać przez cały rok w pesa a potem mówić, że fifa to arcade mimo, że się w nią nie grało
ja lubię obie gry, obie w 2016 roku ograłem, przyjemniej grało się w pesa i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że PES to typowe ARCADE, tak jak w samochodówkach NFS, tak w piłce PES.
Jak w ogóle można powiedzieć o grze w której standardem są wyniki 7-3, z wolnego można bez trudu wykorzystać 7 na 10 strzałów i to nawet bramkarzem, że to symulacja?
fakty są takie, że trudniej się gra w fifę, trudniej zdobyć gola, tam jak podasz z całej siły długą lagę piłka poleci za boisko, piłkarz może w dogrywce z zmęczenia dostać skurczu i kontuzji, no ale oczywiście pes to symulacja a fifa tylko arcadówka
Bla bla bla... ehh