a moge cos zrobić zeby jakos wlaczyc to LIGA BBVA przy powtorce ? tzw replay logo ? chcac nie chcac duzo lepiej mi sie grało majac wlasnie replay logo. czy jest to calkowicie usuniete? a moze w jakims update bedzie? podpowiedzcie panowie
Z całym szacunkiem , ale robicie z pesa trochę taką bajkę ...Patch genialny bo grałem już na Nim [...] chciałbym też zasugerować , aby ktoś zmenił bramkarzom te rękawice bo każdy ma Manuela Neuera , Petra Cecha i Ikera Casillasa , troseczkę to denerwuje.
motor gry jak by zmieniony, łatwiej się gra niż na czystym pesie, ale ogólnie świetna robota z tym patchem
witam, u mnie po zainstalowaniu nowego patcha wyskakuje: Błąd aplikacji - PES2016.exe. Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000142). Kliknij przycisk Ok, aby zakończyć aplikację. I nie można uruchomić gry ... Gram na piracie jakby co.
wklej jeszcze raz selektora mojego, wyłącz antyvirus, dodaj do wyjątków najlepiej cały folder PES z grą
Witam wszystkich mam problem z instalacja tego patcha, bowiem robie wszystko według instrukcji ale gdy juz odpale selectora i chce zmienic tryb na offline wyskakuje mi taki kumunikat: "Wystapil nieobslugiwany wyjatek w aplikacji. Jesli klikniesz przycisk kontynuuju aplikacja zignoruje bład i podejmie probe kontynuacji. Jesli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie zamknieta.Odmowa dostepu do sciezki D:\...\Pro Evolution Soccer 2016\sdkencryptedappticket.dll". Czy ktos moze pomoc albo wyjasnic o co chodzi ? z gory dziekuje.