W pierwszej kolejce Champions League czekają już nas wyśmienite spotkania. Niewątpliwe jest, że starcie Realu z Man Utd jest wisienką na torcie w tej kolejce. Mourinho kontra Real i Ronaldo kontra Manchester - dwie światowe sławy przeciwko dwóm gigantom. Coś niesamowitego. Jestem ciekaw postawy Lyonu w meczu z Chelsea Conte. Barcelona na spokojnie powinna zagwarantować sobie zwycięstwo z PSV, tym bardziej że mecz odbędzie się na Camp Nou. Sevilla - Juventus ? Bardzo wyrównane starcie, ale podejrzewam, że jeden gol zakończy owe spotkanie, a szczęśliwcami okaże się Stara Dama. Glik ma świetną okazję na zaprezentowanie się w najważniejszym klubowym turnieju. W meczu przeciwko LFC podejrzewam godny meczu remis. Milik przed sobą ma również bardzo interesujące starcie. Ktoś może sobie pomyśleć "eee tam Napoli z Olimpiakosem, spokojna wygrana zespołu z Neapolu", jednak ja jestem innego zdania. Grecy nie raz udowodnili na tle klubowym, że w piłkę również grać potrafią. Jednak najciekawsze spotkanie czeka nas w grupie H, AC Milan vs. Manchester City. Bardzo interesujące spotkanie i pomimo come backu Włochów, nie byłbym pewny triumfu Obywateli. Spróbujmy wytypować
OL vs. CFC (typ:1x)
FCB vs PSV (typ:1)
SFC vs JUV (typ:2)
ASM vs. LFC (typ:x)
RM vs MUFC (typ:1)
BJK vs B04 (typ:2)
ARS vs AM (typ:x2)
FCZ vs INT (typ:x)
AFC vs BM (typ:2)
OLY vs NAP (typ:x2)
BVB vs BAS (typ:1)
FCP vs CEL (typ:1)